Kaffebryggare

    Bodum - kaffe fr.bryggare,4 koppar, 0,5 l, chambord

    PRODUKTKOD: 1924-16

    643,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Kaffebryggare
    • Kapacitet (koppar): 4
    • Material: Gummi, Aluminium, Glas, Plast, Koppar, Rostfritt stål
    • Tillgängliga färger: Svart, Vit, Grå, Brun
    • Filtertyp: Permanent

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Bodum - kaffe fr.bryggare,4 koppar, 0,5 l, chambord

    Den här stilrena kaffebryggaren från Bodum är den perfekta enheten för att brygga en kopp kaffe av hög kvalitet. Med en kapacitet på 4 koppar och en volym på 0,5 liter kan du enkelt göra tillräckligt med kaffe för att dela med vänner eller familj.

    Design och material

    Bodum-kaffebryggaren är tillverkad av robusta och hållbara material. Den har en kombination av gummi, aluminium, glas, plast, koppar och rostfritt stål. Denna blandning av material ger bryggaren en modern och elegant look som passar in i alla kök.

    Tillgängliga färger

    Denna kaffebryggare finns i flera stilrena färger att välja mellan. Du kan välja mellan svart, vit, grå och brun, vilket gör det enkelt att matcha bryggaren med din köksinredning.

    Permanent filter

    En av de bästa funktionerna hos Bodum-kaffebryggaren är det permanenta filtret. Detta innebär att du inte längre behöver bekymra dig för att köpa och använda engångsfilter. Det permanenta filtret är enkelt att rengöra och kan användas om och om igen, vilket sparar både tid och pengar.

    Sammanfattningsvis är Bodum-kaffebryggaren ett utmärkt val för alla kaffeälskare. Med sin kapacitet på 4 koppar och volym på 0,5 liter kan du enkelt brygga kaffe för att dela med vänner och familj. Med sitt stilrena utseende och tillgängliga färger passar den in i alla kök. Dessutom sparar det permanenta filtret både tid och pengar. Ge dig själv den bästa kaffeupplevelsen med Bodum-kaffebryggaren!

    Specifikationer
    Filtertyp
    Permanent
    Tillgängliga färger
    Svart, Vit, Grå, Brun
    Volym (vattentank)
    0,5 liter
    Kapacitet (koppar)
    4
    Material
    Gummi, Aluminium, Glas, Plast, Koppar, Rostfritt stål

    16 Produkter från samma kategori: