Kaffebryggare

    Gefu - emilio 2/100 ml kaffebryggare i stål gefu

    PRODUKTKOD: G-16140

    517,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Kaffebryggare
    • Kapacitet (koppar): 2 Koppar
    • Värmekälla: Induktion, Spishäll
    • Appstyrning: Nej

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    GEFU Emilio 2/100 ml - Den perfekta kaffebryggaren för två koppar

    Om du letar efter en kompakt och elegant kaffebryggare för att brygga den perfekta mokkan, behöver du inte leta längre. GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare är det perfekta valet för dig.

    Enkel och bekväm att använda

    GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare är utformad för att göra mokabryggning enkel och bekväm. Med sin kompakta design kan den enkelt placeras på köksbänken eller tas med på resan. Den är också enkel att använda, vilket gör den perfekt för både hemmabruk och på kontoret.

    Hållbart och elegant i rostfritt stål

    GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och elegant att se på. Dess eleganta design kommer definitivt att addera en touch av stil till ditt kök.

    Perfekt balans mellan smak och konsistens

    Med GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare kan du njuta av den perfekta balansen mellan smak och konsistens i din mokka. Dess unika design och konstruktion säkerställer att din mokka blir jämnt bryggd, vilket ger en rik och fyllig smak varje gång.

    Liten i storlek, stor på smak

    GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare har en kapacitet på 2 koppar, vilket gör den perfekt för att brygga kaffe till dig själv eller tillsammans med en vän. Trots sin kompakta design levererar den ändå enastående smak och kvalitet.

    Passar alla värmekällor

    Du behöver inte oroa dig för vilken typ av värmekälla du har i ditt kök, eftersom GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare är kompatibel med både induktionshällar och vanliga spishällar. Detta gör den till en mångsidig och användarvänlig kaffebryggare för alla kök.

    Sammanfattning

    GEFU Emilio 2/100 ml kaffebryggare i stål är den perfekta mokabryggaren för dig som värdesätter enkelhet, smak och kvalitet. Dess kompakta design, robusta konstruktion och kompatibilitet med olika värmekällor gör den till ett utmärkt val för både hemmabruk och på kontoret.

    Produkt
    Modellnamn
    GEFU Emilio 2 Cup
    Märke
    GEFU
    Typ
    Mokabryggare
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Kapacitet (koppar)
    2 Koppar
    Värmekälla
    Induktion, Spishäll

    16 Produkter från samma kategori: