Integrerade ugn

    Smeg - nova linea - sf6100vs1 elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SF6100VS1

    11 857,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.7 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.2 cm
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - nova linea - sf6100vs1 elektrisk ugn

    Denna elektriska ugn från Smeg, kallad "nova linea - sf6100vs1", är den perfekta lösningen för alla dina matlagningsbehov. Med sin stilrena och moderna design i rostfritt stål och krom, kommer den att passa perfekt in i ditt kök.

    Funktioner

    Ugnen har en generös ugnsvolym på 70 liter, vilket ger gott om utrymme för att tillaga även stora rätter. En av de fantastiska funktionerna i denna ugn är dess ångkokningsfunktion. Med möjligheten att ångkoka maten kan du behålla dess näringsvärde och saftighet samtidigt som du tillagar den. Detta är perfekt för dig som vill äta hälsosamt och samtidigt njuta av fantastisk smak.

    Dessutom har denna ugn en steamClean-teknik, vilket innebär att den är enkel att rengöra. Med hjälp av ånga kan ugnens insida rengöras utan att använda starka rengöringsmedel eller skrubba. Detta sparar både tid och ansträngning och gör det enklare att bibehålla ugnen i bästa skick.

    Övriga funktioner

    Denna elektriska ugn erbjuder inte bara ångkokning och enkel rengöring, den har också andra användbara egenskaper. Medan det inte har en varmluftsfunktion, kan du fortfarande dra nytta av den traditionella ugnstypen för att tillaga en mängd olika rätter.

    Smeg - nova linea - sf6100vs1 är den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och användarvänlighet. Denna elektriska ugn kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök och hjälpa dig att laga fantastiska måltider varje dag.

    Mått
    Bredd
    59.2 cm
    Höjd
    59.7 cm
    Djup
    54.8 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Varmluft
    Nej
    Funktioner
    Ångkokning
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Ugnsvolym
    70 liter
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: