Integrerade ugn

    Electrolux kompakt inbyggd solo mikrovågsugn evk6e40z

    PRODUKTKOD: EVK6E40Z

    10 377,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 45.5 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.4 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 46 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux kompakt inbyggd solo mikrovågsugn evk6e40z

    Den Electrolux kompakta inbyggda solo mikrovågsugnen evk6e40z är den perfekta lösningen för att spara utrymme i ditt kök, samtidigt som den ger dig alla nödvändiga funktioner för att laga mat med lätthet. Med sin stilrena design och kompakta storlek på bredden 594 mm, djupet 567 mm och höjden 455 mm är den idealisk för mindre kök och trånga utrymmen.

    Funktioner

    Electrolux evk6e40z har ett antal praktiska funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Den kommer med en grillfunktion som ger dig möjlighet att laga mat som behöver grillas eller få en härlig ytan. Dessutom har den en timerfunktion som hjälper dig att hålla koll på tillagningstiderna, vilket är perfekt när du lagar mat med olika tillagningstider.

    Mikrovågsugnen har också en tydlig display som gör det enkelt att navigera och välja olika inställningar. Dessutom är den utrustad med en barnlås-funktion för extra säkerhet, vilket är särskilt viktigt om du har små barn hemma.

    Specifikationer

    Electrolux evk6e40z har en ugnsvolym på 46 liter, vilket ger tillräckligt med plats för matlagning i mindre mängder. Den har också en maximal temperatur på 230 grader Celsius, vilket ger dig möjlighet att tillaga en mängd olika rätter.

    Denna mikrovågsugn väger 34,4 kg och har en breddstandard på 60 cm, vilket gör det enkelt att installera den i ditt befintliga kök.

    Sammanfattningsvis är Electrolux evk6e40z en pålitlig och kompakt inbyggd solo mikrovågsugn som erbjuder dig alla grundläggande funktioner du behöver för matlagning. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den den perfekta tillskottet till ditt kök.

    Mått
    Vikt
    34,4 kg
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    56.7 cm
    Bredd
    59.4 cm
    Höjd
    45.5 cm
    Specifikationer
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Display, Grillfunktion
    Temperatur (max)
    230 grader
    Ugnsvolym
    46 liter
    Antal ugnar
    1
    Varmluft
    Nej
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: