Integrerade ugn

    Ångugn Samsung NV7B6685AAN 76L WIFI Dual Cook

    PRODUKTKOD: NV7B6685AAN/U2

    20 129,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Bredd: 59.5 cm
    • Färg: Blå
    • Kapacitet: 76 l
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Funktioner:

    Dual Cook Steam™ - Tillåter dig att baka och laga mat ångkokt för saftiga rätter. Dual Cook Steam™ möjliggör att du kan laga hälsosamma rätter med Steam Cook-tekniken samtidigt som du bakar andra rätter med olika temperatur- och tidsinställningar. Den extra funktionen Steam Assist omger maten med ånga under gräddning eller stekning, vilket ger en krispig och vackert bränd yta samtidigt som den förblir saftig på insidan.

    Enkel och hälsosam ångkokning med Steam Cook:

    Steam Cook gör det enklare att tillaga hälsosamma och goda rätter genom att omge ingredienserna med varm ånga. Detta bevarar den naturliga smaken och näringsvärdet i maten, minskar behovet av fett och salt, och förhindrar att maten blir torr. Pekaren har ett speciellt rostfritt stålnät med ett värmetåligt glaslock.

    Ångassistans för bättre resultat:

    Steam Assist-funktionen fyller ugnen med ånga för att bevara matens naturliga fuktighet. Detta resulterar i saftigare och mörare rätter med en krispig yta. Ångans mängd kan enkelt justeras med tre tillgängliga inställningar.

    Dual Cook - Laga två rätter samtidigt:

    Dual Cook-funktionen gör det möjligt att dela ugnen i två kammare och laga två rätter samtidigt, med olika inställningar och temperaturer, utan att smakerna blandas. Det sparar också energi och tid genom att bara använda en kammar om så önskas.

    Personlig och intuitiv användning:

    Enkel och personlig användning tack vare intuitiv styrning. Minimalistisk design med en stilfull kontrollpanel som har en 4,3-tums LCD-skärm, pekskärm och en enkel ratt. Panelen visar de mest använda lägena för snabb val.

    Hälsosam "fritering" med Air Fry:

    Hälsosam "fritering" utan behov av en separat Air Fryer eller fritös. Air Fry-tekniken låter varmluft cirkulera runt maten på en särskild bricka, vilket ger krispiga pommes frites, potatiskrokar och grönsaker utan onödigt fett. Du behöver inte längre köpa eller lagra extra apparater i köket.

    Precis och jämn tillagning med Air Sous Vide:

    Air Sous Vide* tar precisionen av vakuumtillagning till ugnen. Systemet bestämmer temperaturen exakt inom en grad i alla delar av ugnen och håller den jämn. Oavsett var i ugnen din mat befinner sig kommer den att vara perfekt tillagad, saftig och öm utan risk för bränning eller uttorkning.

    Rengöring med hög temperatur:

    Pyrolytisk rengöring gör ugnen ren och snygg utan att behöva skrubba eller använda dyra rengöringsprodukter. Systemet värmer upp ugnskammaren för att bränna bort fettrester och matrester. Efter rengöringen är ugnen ren och det krävs bara en enkel borttagning av aska.

    SmartThings Cooking:

    Gör matlagningen enklare och roligare med SmartThings Cooking*. Det sparar tid och underlättar matlagningsprocessen med omfattande styrning. Den anpassar sig till dina matpreferenser och skapar personliga recept** samt en matplan för hela veckan. Matlagning med guide ger dig möjlighet att kontrollera ugnens inställningar och övervaka matlagningsprocessen med ett enkelt tryck.

    Termometer för perfekt matlagning:

    En termometer som informerar om matens inre temperatur. Du behöver bara välja den önskade temperaturen för maten och ugnen kommer att stängas av när maten når den önskade temperaturen. Detta eliminerar behovet av att öppna ugnen flera gånger under tillagningen.

    Ljudlös och säker stängning:

    Ljudlös stängning av ugnsluckorna ger lugn och ro i köket. Dörrarna stängs mjukt och tyst, och gångjärnen förhindrar att dörrarna slår igen. Du kan även enkelt och tyst öppna dörrarna när du vill. Ingen oväntad ljudstörning.

    Större kapacitet:

    En stor ugnskapacitet på 76 liter gör det enkelt att laga stora rätter eller flera portioner samtidigt. Det ger flexibilitet i matlagningen, så att du kan förbereda olika typer av rätter samtidigt.

    Energieffektivitet A+:

    Energieffektivitetsklassen A+ gör ditt hem mer energieffektivt. Eco Termoobieg-funktionen minskar energiförbrukningen och ger samtidigt tillräckligt med utrymme för matlagning. Ugnen minskar också utsläppen av koldioxid.

    Teleskopiska skenor:

    Teleskopiska skenor gör det enkelt att sätta in och ta ut grytor och pannor från ugnen. Skenorna glider smidigt och är stabila även när du placerar tunga föremål på dem. Det gör det också möjligt att vattna, vända och smaksätta maten utan risk för spill.

    Produkt
    Modellnamn
    Samsung NV 7B6685AAN
    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Blå
    Specifikationer
    Varumärke
    Samsung
    Kapacitet
    76 l
    Tillverkare
    Samsung NV 7B6685AAN

    16 Produkter från samma kategori: