Integrerade ugn

    Inbyggnadsugn Samsung NQ5B6753CAA

    PRODUKTKOD: NQ5B6753CAA/U2

    17 069,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Bredd: 59.5 cm
    • Färg: vit
    • Kapacitet: 50 l
    • Varumärke: Samsung

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Speed Oven Speed Oven är tidsbesparande och ger dig glädjen av läckra och krispiga rätter. Förutom att enheten är en ugn med varmluftsfunktion, innehåller den också en mikrovågsugn som lagar eller värmer mat betydligt snabbare och jämnare. Du kan även kombinera båda alternativen, vilket gör matlagningen snabb och jämn både på insidan och utsidan.

    Personlig och intuitiv ugnshantering

    Minimalistisk design Ger bekväm ugnshantering med hjälp av intuitiv och personlig styrning. Den minimalistiska designen erbjuder en stilren kontrollpanel med en 4,3-tums LCD-skärm, pekskärm och enkel vridknapp. Baserat på användningsmönster presenterar enheten de mest använda lägena, vilket gör det möjligt att snabbt välja dem.

    Stilfull och unik

    BESPOKE-finish En vacker, stilfull och unik köksutformning som betonar varje hemmets karaktär. Ugnar från den nya BESPOKE-serien finns även i eleganta moderna färger: svart glas, marinblå Clean Navy, satinbeige Satin Beige och vit Clean White. Du kan enkelt välja den färg som bäst passar dina individuella preferenser och matchar den med din interiör.

    Hälsosammare stekt mat

    Air Fry Hälsosammare stekt mat utan en Air Fryer eller fritös. Air Fry-funktionen gör att varm luft cirkulerar runt maten som tillagas på en speciell bricka. Det är det perfekta sättet att tillaga pommes frites, krispiga potatiskroketter och grönsaker. Den eliminerar överflödig fett och ser till att maten är krispig och gyllene på utsidan och saftig på insidan. Det blir onödigt att köpa och lagra extra enheter i köket!

    Ännu enklare matlagning

    SmartThings Cooking Matlagning blir nu mer njutbar! SmartThings Cooking sparar tid och gör matlagningen mycket enklare genom omfattande support. Den förstår användarens behov och kostpreferenser och anpassar personliga recept efter dem, och skapar även en måltidsplan för hela veckan. Matlagning med guiden ger möjlighet att styra ugnens inställningar och övervaka matlagningen med en enkel beröring. Trådlös styrning av den kompakta ugnen Wi-Fi-anslutning gör det möjligt att styra och övervaka den kompakta ugnen från var som helst via Samsung SmartThings-appen. Du kan enkelt slå på och av ugnen och ställa in tillagningstiden med din smartphone. Dessutom innehåller appen tips om det mest optimala läget och tillagningsmetoden med hänsyn till ingredienserna. Du kan också använda automatiska program, lägga till dina egna eller använda den intressanta receptbasen.

    Mjuka och saftiga rätter

    Ånglagning Förenklar tillagningen av hälsosamma och läckra ångade rätter. Pro Steamer-behållaren möjliggör ånggenerering inuti behållaren, och produkter som grönsaker eller färsk fisk är omgivna av en het ångmoln. Genom optimal tillagning bevaras den naturliga smaken och näringen. Denna lösning möjliggör användning av mindre fett och salt och förhindrar att maten torkar ut.

    Lätt rengöring av smuts

    Ångrengöring Ångrengöring är en snabb och bekväm metod som inte kräver användning av rengöringsmedel. För att effektivt rengöra ugnen, häll bara lite vatten i ugnen och välj ångrengöringsfunktionen, som effektivt löser upp smuts. Smutsen kan sedan enkelt torkas bort med en trasa.

    Stor kapacitet i kompakt storlek

    Kapacitet på 50 liter Ugnen har en kapacitet på hela 50 liter med en höjd på 45 cm, så den kan enkelt rymma stora rätter i stora kärl. Det är enkelt att tillaga en familjemiddag eller en kvällsmåltid för vänner!
    Produkt
    Modellnamn
    Samsung NQ 5B6753CAA
    Mått
    Bredd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    vit
    Specifikationer
    Kapacitet
    50 l
    Tillverkare
    Samsung NQ 5B6753CAA
    Varumärke
    Samsung

    16 Produkter från samma kategori: