Integrerade ugn

    Sharp K60D19BM1EU Piekarnik

    PRODUKTKOD: K-60D19BM1-EU

    7 728,60 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 65 cm
    • Djup: 64 cm
    • Bredd: 65 cm
    • Antal ugnar: 1

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Sharp K60D19BM1EU Piekarnik

    Den Sharp K60D19BM1EU Piekarnik är en pålitlig och kraftfull ugn som kommer att vara ett bra tillskott i ditt kök. Med en enda ugn och elektrisk värmekälla är denna ugn enkel att använda och ger goda resultat varje gång.

    Funktioner

    1. En ugn: Sharp K60D19BM1EU Piekarnik är utrustad med en enda ugn, vilket gör den perfekt för mindre hushåll eller för de som inte behöver en extra ugn.

    2. Elektrisk värmekälla: Denna ugn drivs av elektricitet, vilket ger konsekvent och jämn uppvärmning i hela ugnen. Detta garanterar att dina rätter blir perfekt tillagade varje gång.

    Användarvänlighet

    Sharp K60D19BM1EU Piekarnik är enkel att använda och har intuitiva kontroller och inställningar. Du kan enkelt välja önskad temperatur och tid för matlagning och baka med hjälp av ugnens användarvänliga gränssnitt.

    Säkerhet

    Sharp har satt säkerheten i främsta fokus när de designade K60D19BM1EU Piekarnik. Ugnen är utrustad med ett flertal säkerhetsfunktioner, som överhettningsskydd och barnlås, för att garantera att du och din familj är säkra när du använder ugnen.

    Slutsats

    Om du letar efter en pålitlig och enkel att använda ugn, så är Sharp K60D19BM1EU Piekarnik ett utmärkt val. Med sin enkla design och pålitliga prestanda kommer denna ugn att hjälpa dig att laga mat och baka med lätthet och precision.

    Produkt
    Märke
    Sharp
    Modellnamn
    Sharp Ugn K60D19IM1 69
    Mått
    Djup
    64 cm
    Höjd
    65 cm
    Bredd
    65 cm
    Vikt
    31.4 kg
    Funktioner
    Appstyrning
    Nej
    Specifikationer
    Antal ugnar
    1
    Värmekälla
    Elektricitet
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A

    16 Produkter från samma kategori: