Integrerade ugn

    Smeg - classica - sfp6303wtpx elektrisk ugn

    PRODUKTKOD: SFP6303WTPX

    28 737,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.2 cm
    • Djup: 54.8 cm
    • Bredd: 59.7 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70 liter

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning för Smeg - classica - sfp6303wtpx elektrisk ugn

    Allmän information

    Smeg - classica - sfp6303wtpx elektrisk ugn är en stilren och pålitlig ugn som kommer att bli en praktisk och snygg tillägg i ditt kök. Ugnen har en elegant design i rostfritt stål/krom och är utformad för att passa in i standardbred köksskap med en bredd på 60 cm.

    Funktioner

    Den elektriska ugnen har en ugnsvolym på 70 liter vilket ger tillräckligt med utrymme för att tillaga stora portioner mat. Ugnen har även en anslutningseffekt på 3000 W vilket gör att den värms upp snabbt och effektivt.

    En av de främsta funktionerna hos denna ugn är varmluftsfunktionen, vilket innebär att varmluften cirkulerar jämnt runt i ugnen och ger en jämn och tillagning. Detta gör att dina rätter blir perfekt tillagade och får en härlig konsistens och smak.

    Ugnen är också utrustad med smidiga funktioner som barnlås, timer och teleskopskenor, vilket gör matlagningen enklare och säkrare. Barnlåset förhindrar att ugnen oavsiktligt öppnas, timern gör det enkelt att ställa in och följa tiden för matlagningen och teleskopskenorna gör det enkelt att få ut och in mat och bakverk i ugnen.

    En annan smart funktion hos denna ugn är att den är kompatibel med en kontrollapp. Detta gör att du kan styra ugnen från din smartphone eller surfplatta, vilket ger dig en extra bekvämlighet i köket.

    Rengöring och energieffektivitet

    För att underlätta rengöringen av ugnen har den en pyrolysrengöringsteknik. Pyrolysrengöring innebär att ugnen värms upp till en hög temperatur för att bränna bort matrester och fett, vilket lämnar ugnen ren och fräsch.

    Smeg - classica - sfp6303wtpx elektrisk ugn har också en energieffektivitetsindex (EEI) på 81, vilket betyder att den är energisnål och hjälper dig att spara energi och pengar på lång sikt.

    Med Smeg - classica - sfp6303wtpx elektrisk ugn får du en pålitlig och funktionell ugn med en stilren design. Dess olika funktioner, som varmluft, barnlås och timer, gör matlagningen enklare och säkrare. Ugnen är också enkel att rengöra och energieffektiv, vilket gör den till ett utmärkt val för ditt kök.

    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    59.2 cm
    Vikt
    40 kg
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.8 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt Stål/krom
    Specifikationer
    Rengöringsteknik
    Pyrolys
    Varmluft
    Ja
    Antal ugnar
    1
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Teleskopskenor
    Ugnsvolym
    70 liter
    Smarta funktioner
    Kompatibel med kontrollapp
    Ugnstyp
    Elektrisk
    Energieffektivitetsindex (EEI)
    81
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    3000 W
    Spänning
    230
    Energiklass
    A++

    16 Produkter från samma kategori: