Integrerade ugn

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn akp 7460 ix

    PRODUKTKOD: AKP7460IX

    7 119,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.5 cm
    • Djup: 65.0 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Whirlpool - inbyggd elektrisk ugn AKP 7460 IX

    Whirlpool AKP 7460 IX är en imponerande inbyggd elektrisk ugn som kombinerar modern design med avancerad funktionalitet. Med sin rostfria stålfinish blir den en snygg och stilren tillägg till ditt kök.

    Dimensioner

    Denna inbyggda ugn har en bred på 59.5 cm, ett djup på 65.0 cm och en höjd på 59.5 cm. Med dessa dimensioner passar ugnen perfekt in i de flesta köksmiljöer och ger en enhetlig och snygg look.

    Ugnskapacitet

    Whirlpool AKP 7460 IX har en rymlig ugn som erbjuder gott om utrymme för att tillaga dina favoriträtter. Med en enda ugn kan du laga mat, baka och grilla med lätthet. Oavsett om det är en enkel måltid eller en påkostad middag, kan denna ugn hantera det.

    Ugnstyp

    Detta är en inbyggnadsugn, vilket innebär att den är perfekt för kök där utrymmet är begränsat. Med sin eleganta design smälter den sömlöst in i köksinredningen och ger en fräsch och modern touch.

    Funktioner

    Whirlpool AKP 7460 IX levereras med en rad praktiska funktioner som gör matlagningen enkel och bekväm. Ugnen har olika tillagningsinställningar, inklusive grillfunktion, varmluftsfunktion och konventionell ugn. Detta ger dig möjlighet att experimentera med olika tillagningsmetoder och skapa läckra maträtter.

    Ugnen har också en timerfunktion som gör det möjligt att ställa in matlagnings- och bakningstider. Du kan enkelt planera och organisera din matlagning till perfektion. Timerfunktionen ger dig också möjlighet att hålla koll på tidsschemat och undvika överkokning eller bränning.

    Med sin enkla och intuitiva användarpanel är denna ugn lätt att använda och kontrollera. Du kan enkelt välja önskad temperatur och tid för att få den perfekta tillagningsresultatet varje gång.

    Sammanfattning

    Whirlpool AKP 7460 IX är den perfekta lösningen för dig som letar efter en pålitlig och funktionell inbyggd elektrisk ugn. Med sin stora kapacitet, eleganta design och användarvänliga funktioner kommer den att bli en tillförlitlig och bekväm partner i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Whirlpool AKP 7460 IX Rostfritt stål
    Märke
    Whirlpool
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    65.0 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    59.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Inbyggnadsugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Antal ugnar
    1

    16 Produkter från samma kategori: