Integrerade ugn

    Electrolux steamboost 800 ugn eob8s39z

    PRODUKTKOD: EOB8S39Z

    15 312,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrerade ugn
    • Höjd: 59.4 cm
    • Djup: 56.7 cm
    • Bredd: 59.5 cm
    • Antal ugnar: 1
    • Ugnsvolym: 70.0 L

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z

    Innovativ och stilren ångugn

    Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z erbjuder en imponerande mix av stil, funktionalitet och effektivitet. Med sin svarta färg och slimmade design passar den perfekt in i moderna kök. Dessutom kommer denna ugn med en mängd smarta funktioner som garanterar en lätt och smidig matlagningsupplevelse.

    Kapacitet och effekt

    Med en ugnsvolym på hela 70 liter erbjuder denna ångugn gott om plats för att tillaga stora måltider och mat för hela familjen. Med en anslutningseffekt på 3500W kan ugnen värmas upp snabbt och effektivt, vilket gör att maten blir klar på kortare tid. Du sparar både tid och energi med denna kraftfulla ugn.

    Funktioner för enkel användning

    Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z är utrustad med reglage i touch-format, vilket ger enkel och intuitiv navigering genom ugnens funktioner. Ugnen har en digital display som visar tydliga och lättlästa instruktioner så att du kan laga mat med precision och precision.

    Mångsidig matlagning

    Denna ångugn har en grillfunktion som ger dig möjlighet att grilla mat på ett hälsosamt och läckert sätt. Med ugnens teleskopskenor kan du enkelt dra ut ugnen för att skaka maten eller kontrollera dess tillagning, vilket ger en bekväm och säker matlagningserfarenhet.

    Ångkokning och rengöringsteknik

    Med ångkokningsfunktionen kan du tillaga mat på ett sätt som bevarar näringsämnen, smaker och fuktighet. Detta ger dig hälsosammare och mer smakrika måltider. Dessutom har Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z en praktisk rengöringsteknik som kallas SteamClean. Med denna funktion kan ugnen enkelt rengöras genom att använda ånga, vilket sparar tid och ansträngning.

    Hållbar och energieffektiv

    Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z har en energiklass A++, vilket betyder att den är mycket energieffektiv och hjälper dig att minska din energiförbrukning. Detta gör inte bara att ugnen är hållbar och miljövänlig, utan också att du får lägre elräkningar.

    Sammanfattningsvis är Electrolux SteamBoost 800 ugn EOB8S39Z den perfekta kombinationen av stil, funktioner och effektivitet. Med sin innovativa teknik och många användarvänliga funktioner möjliggör denna ugn enkel och flexibel matlagning. Oavsett om du vill grilla, ångkoka eller helt enkelt laga din favoriträtt, kommer denna ångugn att leverera fantastiska resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Electrolux EOB8S39Z Svart
    Märke
    Electrolux
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.5 cm
    Höjd
    59.4 cm
    Djup
    56.7 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Ugnstyp
    Ångugn
    Värmekälla
    Elektricitet
    Reglage
    Touch
    Rengöringsteknik
    SteamClean
    Antal ugnar
    1
    Ugnsvolym
    70.0 L
    Egenskaper
    Digital display, Grillfunktion, Teleskopskenor, Ångkokning
    Strömförsörjning
    Energiklass
    A++
    Anslutningseffekt
    3500 W
    Trådlöst
    Wi-Fi
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: