Integrade diskmaskin

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL

    PRODUKTKOD: STL323DAL

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Anslutningseffekt: 1800 W
    • Ljudnivåklass: B
    • Vattenskydd: Aquastop
    • Temperaturlägen: 65 °C

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL

    Ge ditt kök en touch av stil och elegans med Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL. Denna diskmaskin är utrustad med en mängd praktiska funktioner som gör disken till en enkel och smidig uppgift.

    Anslutningseffekt 1800 W

    Med en anslutningseffekt på 1800 W, kan du vara säker på att Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL ger dig tillräckligt med kraft för att få din disk ren och fräsch varje gång.

    Ljudnivåklass B

    Med en ljudnivåklass B håller Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL ljudnivån på en acceptabel nivå, vilket gör att du kan ha en bekväm atmosfär i köket även när diskmaskinen är i drift.

    Vattenskydd Aquastop

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL är utrustad med vattenskydd Aquastop, vilket ger extra trygghet och säkerhet genom att förhindra eventuella vattenläckor eller översvämningar.

    Temperaturlägen 65 °C

    Du kan välja mellan olika temperaturlägen på Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL. Detta gör det möjligt att anpassa disktiden och temperaturen efter typen av disk, för att säkerställa bästa möjliga resultat.

    Höjdjusterbara korgar

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL är utrustad med höjdjusterbara korgar, vilket gör det enkelt att anpassa diskmaskinen efter storleken på dina tallrikar och bestick. Du kan enkelt höja eller sänka överkorgen för att få plats med större föremål.

    Standardbredd 60 cm

    Med en standardbredd på 60 cm passar Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL perfekt in i de flesta köksdesigner. Du kan enkelt integrera diskmaskinen i ditt kökslayout och skapa en enhetlig look.

    Märke Smeg

    Smeg är känt för sin höga kvalitet och stilrena design, och Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL är inget undantag. Med sitt eleganta utseende och pålitliga funktioner kommer denna diskmaskin att vara en perfekt tillskott till ditt kök.

    Modellnamn Smeg STL323DAL Diskmaskiner

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL är en del av Smegs diskmaskinslinje med modellnamnet STL323DAL. Denna modell erbjuder en rad unika funktioner och är utformad för att ge dig den bästa diskerfarenheten.

    Egenskaper Display, Intensiv zon, Startfördröjning, Vattenskydd

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL är utrustad med en mängd olika funktioner som gör disktiden enkel och bekväm. Med funktioner som Display, Intensiv zon, Startfördröjning och Vattenskydd kan du anpassa disken efter dina behov och få bästa möjliga resultat varje gång.

    Sladdlängd 140.0 cm

    Med en sladdlängd på 140.0 cm ger Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL dig flexibilitet och möjlighet att placera diskmaskinen på ett bekvämt ställe i ditt kök, utan att behöva oroa dig för att sladden inte räcker till.

    Säkringstyp 10A

    Smeg CURTAIN diskmaskin STL323DAL kräver en säkringstyp på 10A för att säkerställa att diskmaskinen fungerar optimalt och säkert. Detta är en standard säkringstyp som är vanligt förekommande i hushåll.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg STL323DAL Diskmaskiner
    Märke
    Smeg
    Mått
    Standardbredd
    60 cm
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Temperaturlägen
    65 °C
    Vattenskydd
    Aquastop
    Specifikationer
    Egenskaper
    Display, Intensiv zon, Startfördröjning, Vattenskydd
    Ljudnivåklass
    B
    Sladdlängd
    140.0 cm
    Strömförsörjning
    Anslutningseffekt
    1800 W
    Säkringstyp
    10A

    16 Produkter från samma kategori: