Integrade diskmaskin

    Gorenje GV520E10S Diskmaskin 45

    PRODUKTKOD: 737513

    8 074,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Integrade diskmaskin
    • Ljudnivåklass: C
    • Höjdjusterbara korgar: Höj och sänkbar överkorg
    • Standardbredd: 45 cm
    • Egenskaper: Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Startfördröjning

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje GV520E10S Diskmaskin 45

    Med Gorenje GV520E10S Diskmaskin 45 får du en stilren och praktisk diskmaskin som passar perfekt i ditt kök. Med sina höjdjusterbara korgar kan du enkelt anpassa diskmaskinen efter dina behov och rymma både stora och små tallrikar och glas.

    Ljudnivåklass C

    Diskmaskinen har en ljudnivåklass C, vilket innebär att den är relativt tystgående och inte kommer störa din vardag. Du kan enkelt starta diskmaskinen utan att behöva oroa dig för för högt ljudnivå.

    Höjjusterbara korgar

    Med de höjdjusterbara korgarna i Gorenje GV520E10S kan du smidigt anpassa maskinen efter dina behov. Justera överkorgen för att få plats med stora tallrikar och skålar, och låt underkorgen rymma dina mindre tallrikar och glas.

    Standardbredd 45 cm

    Med en bred på endast 45 cm passar Gorenje GV520E10S perfekt i mindre kök och utrymmen. Du behöver inte ge upp på kvalitet och funktionalitet trots att du har ett mindre utrymme att arbeta med.

    Märke Gorenje

    Som en välkänd och pålitlig tillverkare av vitvaror har Gorenje en lång historia av att erbjuda högkvalitativa produkter. Du kan vara säker på att Gorenje GV520E10S är tillverkad med högsta standard och kommer att hålla länge.

    Modellnamn Gorenje GV520E10S, Helt integrerad Vit

    Den helt integrerade designen gör att diskmaskinen smälter in perfekt i ditt kök och passar in med resten av din inredning. Du behöver inte kompromissa mellan funktionalitet och stil.

    Egenskaper

    Med funktioner som elektronisk saltindikator och elektronisk sköljmedels- och glansmedelsindikator kan du vara säker på att din diskmaskin alltid kommer att ha rätt mängd medel för att ge dina rätter en fantastisk rengöring och glans.

    Säkringstyp 10A

    Gorenje GV520E10S har en säkringstyp på 10A, vilket innebär att den är anpassad för normal användning och är säker att använda på ditt elsystem.

    Torkeffekt A

    Med en torkeffekt i klass A kan du vara säker på att din diskmaskin kommer att torka dina rätter på ett effektivt sätt och lämna dem skinande rena och torra utan några vattenfläckar.

    Produkt
    Modellnamn
    Gorenje GV520E10S, Helt integrerad Vit
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Standardbredd
    45 cm
    Funktioner
    Höjdjusterbara korgar
    Höj och sänkbar överkorg
    Specifikationer
    Ljudnivåklass
    C
    Torkeffekt
    A
    Egenskaper
    Elektronisk saltindikator, Elektronisk sköljmedel/glansmedelsindikator, Startfördröjning
    Strömförsörjning
    Säkringstyp
    10A

    16 Produkter från samma kategori: