Induktionshäll

    Induktionshäll Samsung NZ64B5066FK U2 59 cm

    PRODUKTKOD: NZ64B5066FK/U2

    9 055,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 59 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Färg: Svart
    • Hälltyp: glas

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Funktioner:

    Dubbel kombinerad Dual Flex Zone ger möjlighet att laga flera rätter samtidigt. Den breda, öppna ytan har två rektangulära Flex Zone-zoner för att laga flera rätter samtidigt, vilket ger mycket större flexibilitet jämfört med andra spisar. Båda är tillräckligt rymliga för att rymma kärl i olika storlekar och former, inklusive stora och långa. Det gör matlagningen av stora familjemåltider mycket enklare.

    Wi-Fi-anslutning:

    Njut av extra bekvämlighet med Wi-Fi-anslutning. Möjlighet att övervaka* spisen var som helst och när som helst med SmartThings App**. Det gör det möjligt att kontrollera om spisfälten är på när användaren inte är hemma. Det finns också möjlighet att ställa in timer och få aviseringar på distans.

    Slim Fit:

    En tunnare induktionshäll ger extra utrymme i köket för förvaring.

    Auto Connectivity:

    Stor bekvämlighet med möjligheten att ansluta spisen trådlöst till spisfläkten. Auto Connectivity-funktionen kopplar ihop båda enheterna* trådlöst, vilket gör att fläkten startar automatiskt när användaren använder spisen.

    Användningssäkerhet:

    Samsungs induktionshäll värms endast under de kärl som är placerade på den, vilket minimerar risken för brännskador. Aktivering av säkerhetslåset genom att trycka på den lämpliga ikonen i 3 sekunder garanterar att spisen låses. Det ger användaren säkerhet så att barn inte kan starta den av misstag. Dessutom kommer den att stängas av om inställningen för spisfältet inte ändras under en längre tid eller om det uppstår en felaktighet, som överhettning, kommer enheten att stänga av sig automatiskt.

    Warmhållningsfunktion:

    Keep Warm-funktionen håller rätterna vid perfekt temperatur, både för uppvärmda och nylagade rätter. Låg effektnivå genererar rätt temperatur så att rätten är redo att serveras när som helst.

    Pausfunktion:

    Ger användaren en känsla av säkerhet och bekvämlighet. Tryck bara på knappen för att omedelbart pausa de uppvärmda områdena. Pausfunktionen ger säkerhet och bekvämlighet genom att tillfälligt stoppa fältens funktion - till exempel för att svara i telefon eller rengöra plattan om soppan kokar över under matlagningen, utan att riskera att förlora de tidigare inställda parametrarna. Tryck bara på knappen för att omedelbart minska effekten på alla uppvärmda områden. Sedan, med en enda knapptryckning, enkelt och snabbt återställa de tidigare inställningarna.

    Produkt
    Modellnamn
    NZ64B5066FK U2
    Mått
    Bredd
    59 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Tillverkare
    NZ64B5066FK U2
    Varumärke
    Samsung
    Antal kokzoner
    4
    Hälltyp
    glas

    16 Produkter från samma kategori: