"

    Induktionshäll

    TEKA IZS 96700 MST 90 cm FLEX induktionshäll med temperatursensorer och SlideCooking

    PRODUKTKOD: IZS 96700 MST

    12 701,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Hälltyp: Induktion
    • Reglage: Elektroniska/Knappar

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning:

    TEKA IZS 96700 MST 90 cm FLEX induktionshäll med temperatursensorer och SlideCooking

    TEKA IZS 96700 MST är en toppmodern induktionshäll som erbjuder en rad smarta funktioner och praktiska egenskaper. Med en bredd på 90 cm passar denna häll perfekt för större kök och ger dig gott om plats att laga mat.

    Induktionsteknologi

    Den här hällen är utrustad med induktionsteknologi, vilket innebär att du får en snabb och effektiv uppvärmning. Värmeelementen reagerar direkt på kokkärlet, vilket ger jämn och exakt temperaturkontroll.

    Temperatursensorer

    TEKA IZS 96700 MST är utrustad med temperatursensorer, vilket gör det enklare för dig att hålla koll på matlagningen. Du kan ställa in önskad temperatur och hällen kommer att upprätthålla den genom att automatiskt justera effektnivån.

    SlideCooking

    SlideCooking är en innovativ funktion som gör det möjligt att justera värmen genom att helt enkelt dra fingret över reglaget. Detta ger dig enkel och exakt styrning av värmeintensiteten och låter dig snabbt anpassa matlagningen efter behov.

    Elektroniska reglage

    TEKA IZS 96700 MST har elektroniska reglage som ger enkel och intuitiv styrning av hällens olika funktioner. Du kan snabbt och smidigt justera temperaturen, ändra effektnivå och använda olika timers för optimal matlagning.

    Med TEKA IZS 96700 MST 90 cm FLEX induktionshäll får du en kraftfull och funktionell köksapparat som gör matlagningen både enklare och roligare. Den smarta teknologin garanterar perfekt resultat varje gång medan de praktiska funktionerna ger extra bekvämlighet i köket. Välj TEKA IZS 96700 MST för en bättre matlagningsupplevelse!

    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion
    Reglage
    Elektroniska/Knappar

    16 Produkter från samma kategori: