"

    Induktionshäll

    Sharp induktionshäll kh6i27cs00eu fynd!

    PRODUKTKOD: KH6I27CS00EU

    5 133,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Antal kokzoner: 4 st
    • Funktioner: Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster
    • Anslutningseffekt: 7400 W
    • Hälltyp: Induktion

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Sharp induktionshäll kh6i27cs00eu fynd!

    Sharp induktionshäll kh6i27cs00eu fynd! är en fantastiskt mångsidig och funktionell induktionshäll som är perfekt för dig som letar efter en pålitlig och effektiv matlagningserfarenhet. Med en anslutningseffekt på 7400 W och 4 kokzoner kommer den här hällen att hjälpa dig att snabbt och enkelt tillaga dina favoriträtter.

    Barnlås

    Med den inbyggda barnlås funktionen kan du vara trygg med att dina barn inte kommer åt hällen och ställa till med olyckor. Detta är en viktig säkerhetsfunktion som är särskilt användbar i familjer med små barn.

    Timer

    Du kan enkelt ställa in tiden för matlagning med den inbyggda timern. Detta gör att du kan fokusera på andra uppgifter samtidigt som du vet att hällen kommer att stängas av automatiskt när tiden är slut. Detta är särskilt användbart när du behöver multitaska i köket.

    Automatisk avstängning

    Om du råkar glömma att stänga av hällen efter matlagningen behöver du inte oroa dig. Den här induktionshällen har en automatisk avstängningsfunktion som säkerställer att hällen stängs av efter en viss tid. Detta sparar inte bara energi utan ger dig också lugn och ro i sinnet.

    Pausfunktion

    Om du behöver göra en paus under matlagningen kan du enkelt använda pausfunktionen på hällen. Detta gör att du kan gå ifrån en stund och när du kommer tillbaka kan du fortsätta där du slutade utan att behöva ändra några inställningar.

    Booster

    När du behöver extra snabb uppvärmning är boostern en fantastisk funktion att ha. Med bara ett knapptryck kan du få extra effekt på en av kokzonerna, vilket ger dig snabbare och mer effektiv matlagning.

    Med en standardbredd på 60 cm är denna Sharp induktionshäll lämplig för de flesta köksutrymmen. Dess elektroniska/knappreglage gör det enkelt och intuitivt att välja och justera inställningar.

    Med en vikt på endast 11 kg är denna induktionshäll lätt att installera och flytta vid behov. Den är också tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att vara hållbar och långvarig.

    Sammanfattningsvis är Sharp induktionshäll kh6i27cs00eu fynd! en pålitlig och mångsidig häll som kommer att göra matlagningen till en njutbar och smidig upplevelse. Med sina praktiska funktioner som barnlås, timer, automatisk avstängning, pausfunktion och booster är den här hällen ett utmärkt val för alla kök.

    Mått
    Vikt
    11 kg
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4 st
    Reglage
    Elektroniska/Knappar
    Funktioner
    Barnlås, Timer, Automatisk avstängning, Pausfunktion, Booster
    Hälltyp
    Induktion
    Strömförsörjning
    Spänning
    230
    Anslutningseffekt
    7400 W

    16 Produkter från samma kategori: