"

    Induktionshäll

    Gorenje IT645BCSC induktionshäll

    PRODUKTKOD: 731816

    6 449,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Hälltyp: Induktion
    • Breddstandard: 60 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje IT645BCSC induktionshäll

    Hälltyp: Induktion

    Gorenje IT645BCSC är en induktionshäll av hög kvalitet som erbjuder en effektiv och snabb matlagning. Med en induktionshäll kan du laga din favoritmat på ett säkert och energieffektivt sätt.

    Breddstandard: 60 cm

    Med en breddstandard på 60 cm passar Gorenje IT645BCSC induktionshäll perfekt in i de flesta kök. Den kompakta designen gör att den inte tar mycket plats på köksbänken, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att laga flera rätter samtidigt.

    Snabb uppvärmning

    Den indukta teknologin i Gorenje IT645BCSC gör att hällen värms upp snabbt och effektivt. Du behöver inte vänta länge på att hällen ska bli varm, vilket sparar tid och energi. Med den snabba uppvärmningen kan du börja laga mat direkt, oavsett om det är en enkel vardagsmåltid eller en festlig middag.

    Säkerhet och enkel rengöring

    Gorenje IT645BCSC induktionshäll är utrustad med flera säkerhetsfunktioner för att skydda både dig och ditt kök. Hällen har en barnlås-funktion för att förhindra oavsiktlig användning samt en automatisk avstängningsfunktion om du glömmer att stänga av den.

    Det eleganta glaskeramiska materialet gör också rengöringen enkel och smidig. Du behöver bara torka av hällen med en fuktig trasa för att den ska vara ren och fräsch.

    Förinställda kokprogram

    Gorenje IT645BCSC har förinställda kokprogram som gör att du kan laga din mat med perfekt temperatur varje gång. Du kan välja mellan olika kokprogram, som exempelvis snabbuppvärmning, långkok eller stekning. Detta underlättar matlagningen och ger dig fantastiska resultat varje gång.

    Sammanfattning

    Gorenje IT645BCSC induktionshäll är en kraftfull och effektiv häll med en breddstandard på 60 cm. Den erbjuder snabb uppvärmning, säkerhet, enkel rengöring och förinställda kokprogram. Med denna häll kan du laga mat på ett enkelt och smidigt sätt, samtidigt som du får fantastiska resultat. Perfekt för alla kök!

    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Specifikationer
    Hälltyp
    Induktion

    16 Produkter från samma kategori: