Induktionshäll

    Gorenje IS646BG induktionshäll

    PRODUKTKOD: 731910

    7 751,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Induktionshäll
    • Bredd: 60.0 cm
    • Djup: 52.0 cm
    • Höjd (nischmått): 7.0 cm
    • Antal kokzoner: 4
    • Barnspärr/Låsfunktion: Ja

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje IS646BG induktionshäll


    Den svarta Gorenje IS646BG är en induktionshäll med en elegant och modern design. Med sina 4 kokzoner erbjuder den tillräckligt med plats för att tillaga flera rätter samtidigt. Med en bredd på 60 cm passar den perfekt i standardkök. Hällen har en effekt på 7400 W, vilket innebär snabb och effektiv tillagning av maten.

    Funktioner

    Hällen är utrustad med olika användbara funktioner för att göra matlagningen enklare och mer bekväm. En av dessa funktioner är boostfunktionen, som tillåter dig att snabbt få upp värmen och påskynda tillagningen av maten. Det finns också en timerfunktion som gör det möjligt att ställa in exakt tillagningstid för varje kokzon. Efter att tiden har gått ut stängs kokzonen automatiskt av.

    För att öka säkerheten har Gorenje IS646BG en säkerhetsavstängning, som automatiskt stänger av kokzonen efter en viss tid om ingen avknapp används. Det finns också en barnspärr/låsfunktion, som förhindrar att barn oavsiktligt ändrar inställningar eller startar kokzonen. Detta gör hällen lämplig för familjer med små barn.

    En annan användbar funktion är varmhållningssystemet. Detta gör det möjligt att hålla maten varm utan att den bränns eller överkokas. Perfekt för att hålla maten varm medan du väntar på att servera.

    Design och installation

    Gorenje IS646BG har en stilren och modern design som passar in i alla kök. Den svarta färgen ger hällen en elegant och sofistikerad look. Med sina dimensioner på 60 cm i bredd, 52 cm i djup och 5 cm i höjd passar den perfekt i standardkök.

    Hällen är utrustad med touchslider-styrning, vilket gör den lätt och smidig att använda. Genom att helt enkelt dra med fingret på kontrollpanelen kan du enkelt och exakt justera värmeintensiteten för varje kokzon.

    Installationen av Gorenje IS646BG induktionshäll är också mycket enkel. Med nischmåtten 56 cm i bredd, 49 cm i djup och 7 cm i höjd passar hällen perfekt in i standardnischar för inbyggda hällar.

    För en sofistikerad, effektiv och användarvänlig matlagningserfarenhet är Gorenje IS646BG induktionshäll det perfekta valet för ditt kök.

    Produkt
    Märke
    Gorenje
    Typ
    Inbyggnadshällar
    Modellnamn
    Gorenje IS646BG
    Mått
    Djup
    52.0 cm
    Bredd (nischmått)
    56.0 cm
    Höjd (nischmått)
    7.0 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Djup (nischmått)
    49.0 cm
    Vikt
    9.0 kg
    Bredd
    60.0 cm
    Höjd
    5.0 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Funktioner
    Varmhållningssystem
    Ja
    Säkerhetsavstängning
    Ja
    Inbyggd fläkt
    Nej
    Timer
    Ja
    Barnspärr/Låsfunktion
    Ja
    Boostfunktion
    Ja
    Specifikationer
    Antal kokzoner
    4
    Typ av styrning
    TouchSlider
    Inbyggnadshällar
    Induktionshäll
    Pausfunktion
    Ja
    Strömförsörjning
    Effekt
    7400 W

    16 Produkter från samma kategori: