Inbyggnadsmikro

    TEKA ML 8200 BIS Mikrovågsugn 39 cm

    PRODUKTKOD: ML 8200 BIS

    4 977,50 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Inbyggnadsmikro
    • Färg: Svart
    • Volym: 17.0 L
    • Effekt (max): 900 W

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Teka ML 8200 BIS Mikrovågsugn 39 cm

    Den eleganta och funktionella Teka ML 8200 BIS mikrovågsugnen är en fantastisk tillägg till ditt kök. Med sin svarta färg och kompakta design är den perfekt för mindre kök där utrymmet är begränsat. Dessutom erbjuder den en volym på 17.0 liter, tillräckligt för att tillaga och värma mat för hela familjen.

    Funktioner

    En av de viktigaste egenskaperna hos Teka ML 8200 BIS är dess effekt på 900 W, vilket ger snabba och effektiva uppvärmnings- och matlagningsresultat. Detta sparar både tid och energi. Med olika effektnivåer kan du enkelt välja det bästa alternativet för olika typer av mat.

    Den här mikrovågsugnen har en mängd praktiska funktioner som underlättar matlagningen. Du kan till exempel använda den inbyggda elektroniska klockan för att ställa in timern för att värma eller laga mat med precision. Dessutom har den olika förinställda matlagningstillfällen, vilket gör det enkelt att tillaga populära rätter med ett enda tryck på en knapp.

    Designen av Teka ML 8200 BIS mikrovågsugn kombinerar stil med användarvänlighet. Den stora och tydliga LED-displayen gör det enkelt att se och välja olika inställningar. Dessutom har den en intuitiv kontrollpanel med enkel knapptryckning för att navigera genom olika alternativ.

    Slutsats

    Teka ML 8200 BIS är den perfekta mikrovågsugnen för dig som vill ha en stilren och funktionell apparat i ditt kök. Med sin kompakta design, effektiva uppvärmningsförmåga och användarvänliga funktioner kommer den att förenkla matlagningen och ge dig fantastiska resultat varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    Teka Mikrovågsugnen ML8200BIS Svart
    Märke
    Teka
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Volym
    17.0 L
    Effekt (max)
    900 W

    16 Produkter från samma kategori: