Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrdit5

    PRODUKTKOD: FAB10HRDIT5

    27 157,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 54.5 cm
    • Djup: 65.9 cm
    • Höjd: 97.0 cm
    • Antal hyllor/lådor: 2 st

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - happybar fristående kylskåp fab10hrdit5

    Färg

    Du kan välja mellan tre olika färger för detta fristående kylskåp: grön, röd och vit. Välj den färg som passar bäst in i ditt kök och ger en extra touch av retrostil.

    Mått

    Detta kylskåp har en bredd på 54,5 cm, en djup på 65,9 cm och en höjd på 97,0 cm. Med dessa mått kan det enkelt placeras på önskad plats i köket.

    Klimatklass

    Kylskåpet har en klimatklassificering på N, SN, ST, T. Det innebär att det fungerar optimalt i olika temperaturintervall, vilket gör det perfekt för användning i olika klimatzoner.

    Typ

    Detta Smeg kylskåp är av typen fristående, vilket innebär att det inte behöver monteras in i köksinredningen. Det kan placeras var som helst i köket och ger dig flexibilitet när det gäller köksdesign.

    Volym

    Med en volym på 135,0 L erbjuder detta kylskåp gott om utrymme för att förvara dina livsmedel. Du kan enkelt organisera dina varor på de två hyllorna eller i lådorna för att hålla ordning.

    Standardbredd

    Detta kylskåp har en standardbredd på 55 cm, vilket gör det kompatibelt med de flesta köksinredningar. Det ger en smidig passform och underlättar installationen.

    Spänning

    Kylskåpet fungerar med en spänning på 230 (220-240) V, vilket innebär att det kan anslutas till vanliga hushållseluttag. Du behöver inte oroa dig för att skaffa en särskild strömkälla för detta kylskåp.

    Vikt

    Med en vikt på 45,0 kg är detta kylskåp relativt lätt att hantera vid installation eller förflyttning. Det gör det bekvämt att placera det på önskad plats utan att behöva anstränga sig för mycket.

    Dörröppning

    Kylskåpet har en dörröppning på höger sida, vilket innebär att dörren öppnas åt höger. Detta kan vara viktigt att veta när du planerar var du vill placera kylskåpet i ditt kök för att se till att det finns tillräckligt med utrymme för dörren att öppnas ordentligt.

    Antal hyllor/lådor

    Kylskåpet levereras med två hyllor/lådor för att hjälpa dig att organisera dina livsmedel på ett strukturerat sätt. Du kan enkelt placera olika typer av matvaror på hyllorna för enkel åtkomst och överblick.

    Märke och modellnamn

    Detta Smeg kylskåp är en del av deras 50-talsserie och har modellnamnet FAB10HRIT5. Smeg är ett känt varumärke som är känt för sin retrostil och högkvalitativa hushållsapparater.

    Egenskaper

    Det här kylskåpet har flera användbara egenskaper, inklusive glashyllor för enkel rengöring och bättre synlighet, inbyggt ljus för att lättare hitta dina livsmedel och en självavfrostande funktion eller NoFrost-teknik för att undvika isbildning och minskat underhåll.

    Energiförbrukning

    Med en energiförbrukning på 88,0 kWh/år är detta kylskåp relativt energieffektivt och hjälper dig att spara på elkostnaderna. Du kan vara säker på att det fungerar effektivt samtidigt som det minskar dess påverkan på miljön.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB10HRIT5 Vit, Grön, Röd
    Typ
    Fristående kylskåp
    Märke
    Smeg
    Mått
    Djup
    65.9 cm
    Höjd
    97.0 cm
    Breddstandard
    55cm
    Vikt
    45.0 kg
    Bredd
    54.5 cm
    Design
    Färg
    Grön, Röd, Vit
    Dörröppning
    Höger
    Funktioner
    Antal hyllor/lådor
    2 st
    Specifikationer
    Volym
    135.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    88.0
    Egenskaper
    Glashyllor, Inbyggt ljus, Självavfrostande/NoFrost
    Klimatklass
    N, SN, ST, T
    Strömförsörjning
    Energiklass
    E
    Spänning
    230 (220-240) V

    16 Produkter från samma kategori: