Fristående kyl

    Liebherr - automatisk kyl- och frysdisk med smartfrost frozenblue cufb 2831

    PRODUKTKOD: CUFB2831

    12 022,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 55.0 cm
    • Djup: 63.0 cm
    • Höjd: 161.2 cm
    • Färg: Blå, Vit

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr - Automatisk Kyl- och Frysdisk med SmartFrost FrozenBlue CUfb 2831

    Om du letar efter en pålitlig och funktionell kyl- och frysdisk för ditt hem, behöver du inte leta längre än Liebherr CUfb 2831. Med sina många praktiska funktioner och stilfulla design kommer denna kyl- och frysdisk att bli en oumbärlig del av ditt kök.

    Egenskaper

    CUfb 2831 är utrustad med en mängd olika funktioner som är utformade för att göra din matlagning och förvaring enklare och mer bekväm. Några av de främsta funktionerna inkluderar:

    • SmartFrost FrozenBlue: Den innovativa SmartFrost-tekniken minskar frostbildningen i frysen och gör avfrostning enklare och mindre tidskrävande.
    • Display: Den tydliga displayen ger dig enkel åtkomst till temperaturen i både kyl- och frysdelen, vilket gör det enkelt att övervaka och justera inställningarna.
    • NoFrost: Med NoFrost-tekniken behöver du aldrig mer avfrosta frysen. Isbildning och rimfrost elimineras helt, så du kan använda frysen utan att störas av isiga hyllor och lådor.
    • LED-belysning: Den energisnåla LED-belysningen ger en klar och behaglig belysning inne i både kyl- och frysdelen, så du enkelt kan se och hitta dina livsmedel.
    • Öppen dörrvarning: Om kyl- eller frysdörren lämnas öppen för länge kommer en ljudsignal att påminna dig om att stänga den. Detta hjälper till att spara energi och skydda dina livsmedel.
    • Öppningshjälp/ Easy Open: Tack vare den praktiska öppningshjälpen öppnas dörren lätt och smidigt, även om du har händerna fulla.

    Design och Specifikationer

    Liebherr CUfb 2831 har en stilren och elegant design som kommer att komplettera ditt kök på bästa sätt. Den finns tillgänglig i en vacker blå och vit färg som ger en fräsch och modern touch.

    Den har en bredd på 55.0 cm, djup på 63.0 cm och höjd på 161.2 cm, vilket gör den perfekt för både mindre och större kök. Den har en nettovolym på 212.0 L i kylområdet och 53.0 L i frysområdet, vilket ger dig gott om plats för att förvara dina livsmedel.

    CUfb 2831 har en energiförbrukning på 192.0 kWh/år, vilket gör den energieffektiv och hjälper dig att spara pengar på lång sikt. Den har också en ljudnivå på 39.0 dB, vilket gör den tystgående och perfekt för hemmiljöer.

    Säkerhet och Praktiskhet

    För att säkerställa att dina livsmedel förblir säkra och fräscha är CUfb 2831 utrustad med en säkerhet vid strömavbrott på 25.0 timmar. Detta innebär att dina livsmedel kommer att hålla sig kylda och frysna längre även om strömmen skulle gå.

    Kyl- och frysdiskens flexibla inredning inkluderar 5 hyllor och 4 lådor i kylområdet samt 4 hyllor i kylskåpsdörren. Detta ger dig gott om utrymme och flexibilitet att organisera och förvara dina livsmedel på ett sätt som passar dig bäst.

    Sammanfattningsvis ger Liebherr CUfb 2831 dig en pålitlig och bekväm kyl- och fryslösning för ditt kök. Med dess praktiska funktioner, stilrena design och energieffektivitet kommer denna kyl- och frysdisk att bli en ovärderlig tillgång i ditt hem.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CUfb 2831 Blå, Vit
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Djup
    63.0 cm
    Bredd
    55.0 cm
    Höjd
    161.2 cm
    Vikt
    57.0 kg
    Design
    Färg
    Blå, Vit
    Dörröppning
    Höger
    Utförande
    Kyl över frys
    Hyllor (kylskåpsdörr)
    4 st
    Hyllor/lådor (kyl)
    5 st
    Specifikationer
    Ljudnivå
    39.0 dB
    Nettovolym (Frys)
    53.0 L
    Klimatklass
    SN, ST
    Nettovolym (Kyl)
    212.0 L
    Is- & Vattendispenser
    Utan
    Placering
    Fristående
    Egenskaper
    Display, Flaskställ, LED-belysning, NoFrost, Öppen dörrvarning, Öppningshjälp/ Easy Open
    Energiförbrukning (kWh/år)
    192.0 kW/h
    Teknisk specifikation
    Säkerhet vid strömavbrott
    25.0 tim
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Energiklass
    F

    16 Produkter från samma kategori: