Fristående kyl

    Smeg - 50-talsstil - minibar fristående kylskåp fab5lbl

    PRODUKTKOD: FAB5LBL

    13 332,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 40.4 cm
    • Djup: 38.9 cm
    • Höjd: 73.4 cm
    • Färg: Svart

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - 50-talsstil - Minibar Fristående Kylskåp

    Detta Smeg FAB5LBL Svarta minibar kylskåp är perfekt för dig som vill ha en retroinspirerad känsla i ditt hem. Kylskåpet i 50-talsstil har en snygg svart finish som ger det en sofistikerad och elegant look.

    Funktioner

    Kompakt design: Med en bredd på endast 40.4 cm, djup på 38.9 cm och höjd på 73.4 cm är detta minibar kylskåp perfekt för små utrymmen som t.ex. kontor, sovrum eller studentrum.

    Energisnål: Med en energiförbrukning på endast 275.0 kWh per år är detta kylskåp energieffektivt och miljövänligt. Du kan kyla dina favoritdrycker och snacks utan att behöva oroa dig för höga elräkningar.

    Klimatklass N: Detta minibar kylskåp har en klimatklass N, vilket innebär att det fungerar optimalt i en omgivningstemperatur på 16°C till 32°C. Det är perfekt för användning inomhus i de flesta klimatförhållanden.

    Volym: Med en volym på 31.0 liter rymmer detta kylskåp tillräckligt med utrymme för att förvara dina favoritdrycker och snacks. Det har även en hylla för att organisera och hålla allt i ordning.

    Breddstandard: Med en standardbredd på 45 cm kan detta minibar kylskåp enkelt passa in på de flesta platser och kan enkelt integreras i ditt befintliga kök eller rum.

    Märke: Smeg är ett känt och pålitligt märke inom vitvarubranschen. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och stilrena design. Med detta Smeg minibar kylskåp får du inte bara en bra produkt, utan också en riktig stilikon.

    Sammanfattning

    Smeg FAB5LBL är ett snyggt och energieffektivt minibar kylskåp med en 50-talsstil i svart finish. Med sin kompakta design och generösa volym är det perfekt för små utrymmen. Med hög kvalitet och pålitlighet från varumärket Smeg är detta minibar kylskåp ett utmärkt tillskott till ditt hem eller kontor.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg FAB5LBL Svart
    Märke
    Smeg
    Typ
    Minikylskåp
    Produkttyp
    Minikylskåp
    Mått
    Bredd
    40.4 cm
    Djup
    38.9 cm
    Höjd
    73.4 cm
    Breddstandard
    45cm
    Vikt
    21 kg
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Klimatklass
    N
    Volym
    31.0 L
    Energiförbrukning (kWh/år)
    275.0
    Strömförsörjning
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: