Fristående kyl

    Liebherr fristående kyl- och frysdisk plus biofresh nofrost cbnsfd5723

    PRODUKTKOD: CBNSFD5723

    20 577,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Fristående kyl
    • Bredd: 59.7 cm
    • Djup: 67.5 cm
    • Höjd: 201.5 cm
    • Färg: Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Liebherr CBNSFD 5723-20 001 - Fristående kyl- och frysdisk plus BioFresh NoFrost

    Funktioner

    Den eleganta Liebherr CBNSFD 5723 är en fristående kyl- och frysdisk med en rad imponerande funktioner. Den finns i en rad olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd.

    Frysens stjärnklass

    CBNSFD 5723 har en frys som är klassad med fyra stjärnor, vilket innebär att den kan frysa matvaror till en temperatur av -18°C eller lägre. Detta ger dig möjligheten att lagra både färska råvaror och färdiga rätter på ett säkert sätt, samtidigt som de behåller sin kvalitet och smak under en längre tid.

    Klimatklass

    Denna modell har en klimatklassning av SN och T, vilket betyder att den fungerar optimalt i en temperatur på 10°C till 43°C. Det gör att den passar bra för användning i de flesta klimat och ger dig flexibilitet i placeringen av kyl- och frysdisken.

    Spänning

    Liebherr CBNSFD 5723 arbetar med en spänning på 230 V (220-240 V), vilket innebär att den är kompatibel med standard elektriska uttag i de flesta hushåll.

    Märke

    Liebherr är ett välkänt och pålitligt märke inom vitvaruindustrin. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet, effektivitet och innovativa funktioner. Med CBNSFD 5723 får du en pålitlig och hållbar kyl- och frysdisk som kommer att vara en pålitlig och praktisk lösning för ditt hushåll.

    Egenskaper

    En av de främsta egenskaperna hos Liebherr CBNSFD 5723 är dess glashyllor. Dessa hyllor ger inte bara en elegant och modern stil till kyl- och frysdisken, men de är också mycket funktionella och hållbara. De är enkla att rengöra och ger möjlighet att ordna och organisera dina livsmedel på ett effektivt sätt.

    CBNSFD 5723 är också utrustad med NoFrost-funktion, vilket innebär att du aldrig behöver bekymra dig för manuell avfrostning igen. Denna teknologi förhindrar isbildning i frysen och håller dina livsmedel fräscha och behåller deras smaker - samtidigt som energiförbrukningen minimeras.

    Sammanfattningsvis är Liebherr CBNSFD 5723-20 001 en elegant och praktisk fristående kyl- och frysdisk som erbjuder ett brett utbud av funktioner. Med sin stjärnklassning, klimatklassning och pålitliga märke är den den perfekta lösningen för ditt hushålls behov av förvaring av kyla och frysvaror.

    Produkt
    Modellnamn
    Liebherr CBNSFD 5723-20 001 Silver
    Märke
    Liebherr
    Mått
    Höjd
    201.5 cm
    Djup
    67.5 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Klimatklass
    SN, T
    Egenskaper
    Glashyllor, NoFrost
    Teknisk specifikation
    Frysens stjärnklass
    4
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V (220-240 V)
    Energiklass
    D

    16 Produkter från samma kategori: