• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur grey rock right, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523748

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Namn: Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Grey Rock Right, Auto Stopper, Infino, Ashlar Board

Den Blanco Zenar 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök. Med sin gråa Silgranit Puradur Grey Rock-finish ger den en modern och stilren look till köket.

Blanco Zenar 45 S har en rektangulär form och kommer med en enda ho för praktiskt användning. Den är tillverkad av hållbart Silgranit-material som ger en slitstark yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Denna diskbänk kan monteras både som en infälld eller underlimmad bänk för att passa dina specifika behov och köksdesign. Den har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade vattenkran.

Blanco Zenar 45 S har också funktioner som är praktiska för vardagligt bruk. Den är utrustad med en auto stopper, vilket gör att du enkelt kan fylla diskhon med vatten utan att behöva bekymra dig om att den rinner över. Dessutom har den Infino avloppsdesign, vilket ger en sömlös och ren yta utan traditionella avloppssil. Ashlar Board finns också tillgängligt för att täcka avloppsområdet och skapa en mer enhetlig look i ditt kök.

Blanco Zenar 45 S är perfekt för kök med en skåpsbredd på minst 450 mm och har en längd på 860 mm. Dess djup är 510 mm och den har en ho med en låddjup på 190 mm. Diskbänken är också vändbar och kan passa både höger- och vänstermontering.

Med Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Grey Rock Right, Auto Stopper, Infino, Ashlar Board får du en högkvalitativ och funktionell diskbänk som kommer att bli en utmärkt tillägg till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523748)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: