• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523965

7 279,00 kr

Spara 15%

6 187,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right är en stilren och funktionell diskho för ditt kök. Med sin gråa färg och slående design ger den en elegant touch till vilket kök som helst. Diskhon är tillverkad av Silgranit material, vilket är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Funktioner:Automatisk stoppare:

Blanco Zenar XL 6 S kommer med en praktisk automatisk stoppare. Detta gör det lätt att fylla diskhon med vatten eller att tömma den utan att behöva använda en separat propp eller stoppare. Det är både praktiskt och bekvämt.

Infino Design:

Med Infino designen har denna diskho en sömlös kant runt omkring, vilket ger en perfekt och enhetlig look. Det ger också fördelen av en enklare rengöring då det inte finns några skarvar där smuts eller matrester kan fastna.

Högkvalitativt material:

Silgranit är ett patenterat material som är utvecklat av Blanco. Det är en kombination av naturlig granitsten och högkvalitativt akrylharts. Detta ger diskhon en fantastisk hållbarhet och gör den motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Silgranit är även antibakteriellt och enkelt att rengöra.

Praktiska mått:

Blanco Zenar XL 6 S har en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm. Det innebär att det finns gott om utrymme för att diska även de största kastrullerna och plåtarna. Diskhon har också en bekväm djup låda med en djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för allt diskvatten och smuts.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock Right en högkvalitativ och funktionell diskho med en elegant design. Med sin automatiska stoppare, Infino Design och hållbara Silgranit material, kommer denna diskho inte bara att vara en praktisk och bekväm lösning för ditt kök, utan också en stilfullt tillskott till din köksinredning.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523965)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: