• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 45 s silgranit puradur alumetalik reversibel

PRODUKTKOD: 514725

3 204,00 kr

Spara 15%

2 723,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Zia 45 S Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel

Beskrivning

Blanco Zia 45 S är en elegant och modern diskbänk för köket. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och robust konstruktion. Diskbänken är i en vacker och stilren grå färg med en finish i alumetalik, vilket ger den en modern och lyxig känsla.

Funktioner

- Material: Diskbänken är tillverkad av silgranit, vilket är ett slitstarkt och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att den håller sig snygg och fräsch under lång tid.- Reversibel: Diskbänken är reversibel, vilket innebär att den kan monteras både med vänster- och högerhängd installation. Detta gör den mycket flexibel och passar till olika typer av kök.- En ho: Diskbänken har en enda ho, vilket ger den en ren och stilren design. Hojen är djup och har gott om plats för att hantera all sorts disk.- Montering: Diskbänken kan både infällas och underlimmas, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök.- Hål för blandare: Diskbänken har ett förberett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare efter behov. Detta ger dig möjlighet att anpassa bänken efter dina önskemål och behov.- Skåpsbredd: För att montera diskbänken behövs en skåpsbredd på minst 450.0 mm. Detta gör den kompatibel med de flesta standardstorlekar på köksskåp.- Låddjup: Diskbänken har ett låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att förvara köksredskap och disktillbehör.

Slutsats

Blanco Zia 45 S Silgranit Puradur Alumetalik Reversibel är en praktisk, stilren och hållbar diskbänk som passar perfekt till ditt kök. Med sin reversibla design och möjlighet till olika typer av montering kan du skapa en diskbänk som passar just dina behov och önskemål. Den högkvalitativa silgranitkonstruktionen garanterar en långvarig och snygg användning. Välj Blanco Zia 45 S för att få en diskbänk som både är funktionell och estetiskt tilltalande.
Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 45 S (514725)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: