• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 5 silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 521504

4 345,00 kr

Spara 15%

3 693,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Svart, Grå
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco pleon 5 silgranit puradur antracyt, infino

Material och färger

Blanco pleon 5 är tillverkat av högkvalitativt silgranit, vilket är en blandning av granit och specialharts. Detta ger diskbänken en stark och hållbar konstruktion samtidigt som den behåller granitens naturliga utseende. Den finns tillgänglig i två eleganta färger: svart och grå.

Funktioner

Blanco pleon 5 är designad med huvudsakliga fokus på funktionalitet och praktiskitet. En av dess främsta funktioner är det förborrade hålet för blandare, vilket gör installationen enkel och smidig. Du behöver inte längre bekymra dig för att borra hål i diskbänken själv.

Användning

Denna diskbänk är perfekt för alla typer av kök och passar särskilt bra i moderna och minimalistiska inredningar. Dess strama och rena design gör den till ett stilfullt tillskott till ditt kök.

Med Blanco pleon 5 får du en diskbänk som inte bara är vacker att se på, utan också mycket funktionell och praktisk att använda. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är tåligt och lätt att rengöra, vilket gör den till en hållbar investering för ditt kök.

Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Svart, Grå
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: