• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 45 s silgranit puradur fluga vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 521869

3 882,00 kr

Spara 15%

3 299,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Lexa 45 S silgranit puradur fluga vändbar

Blanco Lexa 45 S är en diskbänk av högsta kvalitet med en vacker brun färg. Den är tillverkad av silgranit, vilket ger den både en elegant och hållbar finish. Med en djup på 500.0 mm och en längd på 860.0 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera disk och andra köksuppgifter.

Denna diskbänk har en enda ho och kan enkelt monteras antingen genom infällning eller underlimning, vilket ger flexibilitet i installationsprocessen. Med en låddjup på 190.0 mm finns det gott om utrymme för att tvätta och skölja köksredskap och porslin.

Blanco Lexa 45 S är designad för att passa i skåp med en bredd på minst 450.0 mm, vilket gör den mångsidig och användbar i olika köksstorlekar och layouter. Den har också ett hål för en blandare, med möjlighet att installera en blandare i diskbänken för att underlätta diskning och hantering av vattenflödet. Det finns ett enda hål för blandaren.

En av de utmärkande egenskaperna hos Blanco Lexa 45 S är dess vändbara design, vilket innebär att du kan montera den med hoen på höger eller vänster sida, beroende på dina individuella behov och preferenser. Detta ger flexibilitet och anpassningsbarhet när du planerar din kökslösning.

Blanco Lexa 45 S är en pålitlig och elegant lösning för ditt kök. Dess silgranit puradur konstruktion ger både hållbarhet och en attraktiv yta. Med möjlighet att välja mellan höger- eller vänstermontering och en praktisk plats för en blandare är denna diskbänk perfekt för alla kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 45 S (521869)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: