• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - coloniale - infälld diskbänk lse861ra

PRODUKTKOD: LSE861RA

4 419,00 kr

Spara 15%

3 756,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg - coloniale - infälld diskbänk LSE861RA

Allmän information

Smeg - coloniale - infälld diskbänk LSE861RA är en stilfull och praktisk diskbänk som ger ditt kök en unik och elegant touch. Diskbänken kommer i en vacker kopparfärg som skapar en varm och inbjudande atmosfär i ditt kök. Med sin rektangulära form och infällt montering passar den perfekt i alla typer av kök.

Egenskaper

- Djup: 500.0 mm - Material: Silgranit - Typ: Diskbänkar - Längd: 860.0 mm - Antal hoar: 1 - Montering: Infällnad - Låddjup: 210.0 mm - Märke: Smeg - Modellnamn: Smeg Classic (LSE861RA) - Form: Rektangulär - Hål för blandare: Ja - Antal hål för blandare: 1 - Vändbar: Ja - Skåpsbredd (min): 450.0 mm

Kvalitet och stil

Smeg - coloniale - infälld diskbänk LSE861RA är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är hållbart och lätt att rengöra. Diskbänkens kopparfärg ger en unik och elegant touch till ditt kök och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Med sin infällda montering ger den också en snygg och stilren finish till ditt kök.

Funktionalitet

Med en enda ho erbjuder Smeg - coloniale - infälld diskbänk LSE861RA tillräckligt med utrymme för att diska och förbereda mat. Diskbänken har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en blandare efter behov. Dess vändbara design gör det möjligt att montera diskbänken enligt dina preferenser och kökets layout.Sammanfattningsvis är Smeg - coloniale - infälld diskbänk LSE861RA en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sin unika kopparfärg och högkvalitativa material erbjuder den både stil och funktionalitet. Ge ditt kök det lilla extra med denna smidiga och vackra diskbänk från Smeg.
Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Smeg Classic (LSE861RA)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Koppar
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: