• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s alumetalik utan tillbehör

PRODUKTKOD: 516661

2 749,00 kr

Spara 15%

2 336,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 860 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Alumetalik - Produktbeskrivning

Bredd 860 mm

Blanco Zenar 45 S Alumetalik är en köksvask med en bredd på 860 mm. Med denna generösa bredd får du gott om plats att arbeta med och tvätta upp i.

Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri

Denna köksvask har en avrinningsyta, vilket underlättar för att hålla disken torr och ren. Dessutom är den tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den hållbar och lätt att rengöra. Du kan vara säker på att din köksvask kommer att se snygg och fräsch ut under lång tid framöver.

Material: Silgranit (Granit)

Köksvasken är tillverkad av Silgranit, som är en kombination av granit och akrylhartslim. Detta ger en hållbar och stöttålig yta som är resistent mot fläckar och repor. Silgranit-materialet ger också köksvasken en modern och elegant look.

Tillgängliga färger: Grå

Blanco Zenar 45 S Alumetalik finns i en snygg och tidlös grå färg. Denna neutrala färg passar bra in i de flesta köksinredningar och ger en stilfull touch till ditt kök.

Antal hoar: 1

Blanco Zenar 45 S Alumetalik har en ensam ho. Detta ger tillräckligt med utrymme för att tvätta stora kastruller och stekpannor, samtidigt som det finns tillräckligt med diskutrymme för det dagliga bruket.

Montering: Nedfälld/Infälld, Underlimmad/Undermonterad

Denna köksvask kan monteras på två olika sätt, antingen nedfälld eller infälld. Det ger dig flexibilitet när det gäller köksdesign och layout. Dessutom kan den också monteras som en underlimmad eller undermonterad vask för att ge en mer strömlinjeformad och elegant look.

Förborrat hål för blandare: Ja

Köksvasken har ett förborrat hål för en blandare. Detta gör det enkelt att installera din favoritblandare och anpassa köksvasken efter dina behov och preferenser.

Med Blanco Zenar 45 S Alumetalik får du en stilren och hållbar köksvask som inte bara ser fantastisk ut, men också är praktisk och funktionell i vardagen. Den är perfekt för alla kök och kommer att bli en pålitlig och stilfull komponent i ditt köksinredning.

Mått
Bredd
860 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Underlimmad/Undermonterad

16 Produkter från samma kategori: