Brödrostar

    Kitchenaid - 4 skivor manuell brödrost 5kmt4116eer röd

    PRODUKTKOD: 5KMT4116EER

    2 765,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Röd
    • Effekt: 1800.0 W
    • Bredd: 42.0 cm
    • Djup: 19.6 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning

    KitchenAid - 4 skivor manuell brödrost 5KMT4116EER röd är den perfekta brödrosten för dig som vill ha både stil och funktion i ditt kök. Med dess vackra röda färg kommer den att vara en snygg och praktisk tillskott till din köksinredning. Med sin manuella funktion kan du själv bestämma rostningsgraden precis som du vill ha den.

    Design och storlek

    Denna brödrost har en elegant och tidlös design som passar perfekt i alla kök. Med sina mått på 42.0 cm i bredd, 19.6 cm i djup och 20.1 cm i höjd tar den inte mycket plats på köksbänken. Dess vikt på endast 2.8 kg gör den också enkel att hantera.

    Funktioner

    Den här KitchenAid brödrosten har flera användbara funktioner som gör den extremt praktisk att använda. Den har en bagel-funktion som gör det möjligt att rosta bagels på ett optimalt sätt. Tack vare lyftfunktionen kan du enkelt lyfta upp brödet för att se rostningsgraden utan att riskera att bränna dig. Smulbrickan är löstagbar vilket gör det enkelt att rengöra efter användning.

    Med den steglösa inställningen av rostningsgraden kan du enkelt justera brödrosten så att den passar dina preferenser. Dessutom har den en upptiningsfunktion som gör att du kan tina upp ditt frysta bröd snabbt och enkelt. För att hålla ditt rostade bröd varmt finns det även en uppvärmningsfunktion.

    KitchenAid - 4 skivor manuell brödrost 5KMT4116EER röd är en pålitlig och användarvänlig brödrost som kommer att göra din morgonrutin smidigare och roligare. Njut av perfekt rostat bröd varje dag!

    Produkt
    Modellnamn
    KitchenAid 5KMT4116EER
    Märke
    KitchenAid
    Mått
    Höjd
    20.1 cm
    Djup
    19.6 cm
    Bredd
    42.0 cm
    Vikt
    2.8 kg
    Design
    Färg
    Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    1800.0 W

    16 Produkter från samma kategori: