Brödrostar

    Kitchenaid - brödrost 2 blå matt 5kmt221evb

    PRODUKTKOD: 5KMT221EVB

    2 107,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Effekt: 1100.0 W
    • Bredd: 28.6 cm
    • Djup: 18.4 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    Den här eleganta brödrosten från KitchenAid kommer garanterat att göra din morgonrostat bröd till en lyxig och bekväm upplevelse. Med sin stilrena design och en rad användbara funktioner är KitchenAid 5KMT221BVB den perfekta tillsatsen till ditt kök.

    Stilren design och färgval

    Denna brödrost kommer i en vacker blå matt färg, vilket ger den en modern och fräsch look som kommer att passa in i alla kök. Den är också tillgänglig i en rad andra färger, inklusive vit, svart, rostfritt stål, rosa, grön, creme, beige och röd.

    Funktioner för bekvämlighet

    KitchenAid 5KMT221BVB är utrustad med flera användbara funktioner för att göra din rostning enklare och bekvämare. Den har en bagel-funktion som gör att du kan rosta bagels perfekt på bara en sida, och en upptiningsfunktion som tinar upp fryst bröd på ett ögonblick. Du kan också värma upp redan rostat bröd för att ge det extra frasighet.

    En annan praktisk funktion är den steglösa inställningen av rostningsgraden. Du kan enkelt justera rostningsgraden precis efter dina preferenser, från lätt rostat till extra knaprigt. Det finns också en manuell stoppfunktion som låter dig avbryta rostningsprocessen när som helst.

    Praktisk design och storlek

    Med sina dimensioner på 28.6 cm i bredd, 18.4 cm i djup och 21.0 cm i höjd, är KitchenAid 5KMT221BVB kompakt och tar inte upp mycket plats på ditt köksbänk. Den har även en löstagbar smulbricka för enkel rengöring.

    Kraftfull och pålitlig

    Med en effekt på 1100W är denna brödrost kraftfull och kommer att rosta ditt bröd snabbt och jämnt. Den är också lätt med en vikt på endast 2.3 kg, vilket gör det enkelt att flytta den runt och förvara den när den inte används.

    Sammanfattningsvis är KitchenAid 5KMT221BVB en elegant brödrost med flera praktiska och användbara funktioner. Med sin stilrena design och val av färger kommer den att bli en vacker tillsats till ditt kök. Och med sin kraftfulla effekt kommer den att ge dig ett snabbt och jämnt rostat bröd varje morgon.

    Produkt
    Modellnamn
    KitchenAid 5KMT221BVB
    Märke
    KitchenAid
    Mått
    Bredd
    28.6 cm
    Vikt
    2.3 kg
    Höjd
    21.0 cm
    Djup
    18.4 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    1100.0 W

    16 Produkter från samma kategori: