Brödrostar

    Kitchenaid - 2-burner manuell brödrost 5kmt2116eac cream

    PRODUKTKOD: 5KMT2116EAC

    2 107,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Effekt: 1200.0 W
    • Bredd: 30.5 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    KitchenAid - 2-brännare Manuell Brödrost 5KMT2116EAC Cream

    Med KitchenAid 2-brännare Manuell Brödrost kan du njuta av perfekt rostade brödskivor varje morgon. Denna brödrost kombinerar stil och funktion för att skapa en fantastisk frukostupplevelse.

    Färg

    Brödrosten finns i en vacker creme-färg som kommer att ge en touch av elegans till ditt kök. Du kan också välja bland andra färger som vit, svart, rostfritt stål/krom, rosa, grön, blå, beige och röd.

    Design

    Med sina kompakta dimensioner på 30,5 cm bredd, 19,6 cm djup och 20,2 cm höjd, är denna brödrost perfekt för både små och stora kök. Dess stilrena och moderna design kommer att bli en snygg tillägg till din köksinredning.

    Funktioner

    • Bagel-funktion: Med denna funktion kan du rosta bagels perfekt. Den rostar brödet på båda sidor samtidigt så att insidan blir varm och den utsidan blir krispig.
    • Lyftfunktion: För enkel och säker hantering av brödskivor, är denna brödrost utrustad med en lyftfunktion som gör att du enkelt kan lyfta upp brödet när det är klart.
    • Löstagbar smulbricka: För att underlätta rengöringen är brödrosten utrustad med en smulbricka som enkelt kan lyftas bort och tömmas på smulor.
    • Steglös inställning av rostningsgraden: Du kan välja exakt hur rostat du vill ha ditt bröd med den steglösa inställningen av rostningsgraden. På så sätt kan du få ditt bröd precis som du vill ha det varje gång.
    • Upptiningsfunktion: Med den praktiska upptiningsfunktionen kan du tina fryst bröd på ett snabbt och effektivt sätt.
    • Uppvärmningsfunktion: Glöm kallt bröd! Med uppvärmningsfunktionen kan du enkelt värma upp bröd som kanske har blivit kallt utan att riskera att bränna det.

    Med KitchenAid 2-brännare Manuell Brödrost kan du skapa den perfekta rostningen varje gång. Dess eleganta design och användarvänliga funktioner gör den till ett oumbärligt köksredskap.

    Produkt
    Modellnamn
    KitchenAid 5KMT2116EAC
    Märke
    KitchenAid
    Mått
    Bredd
    30.5 cm
    Vikt
    2.0 kg
    Höjd
    20.2 cm
    Djup
    19.6 cm
    Design
    Färg
    Vit, Svart, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Creme, Blå, Beige, Röd
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    2 st
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    1200.0 W

    16 Produkter från samma kategori: