Brödrostar

    Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor röd tsf03rdeu

    PRODUKTKOD: TSF03RDEU

    3 012,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 4 skivor
    • Effekt: 2000 W
    • Bredd: 330 mm
    • Djup: 330 mm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor röd tsf03rdeu

    Med den eleganta Smeg 50-talsstil brödrosten kan du ge ditt kök en retro touch samtidigt som du njuter av fantastiskt rostat bröd. Denna brödrost är perfekt för stora familjer eller för att imponera på dina gäster med en generös frukost. Med utrymme för 4 skivor bröd åt gången får du snabbt och enkelt rostat bröd till hela familjen.

    Funktioner

    Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor röd tsf03rdeu har flera praktiska funktioner som gör den enkel att använda och ger dig perfekt rostade brödskivor varje gång. Den är utrustad med en smulbricka som enkelt dras ut för att göra rengöring enkel och bekväm. Det finns även en stoppfunktion som gör att du kan avbryta rostningscykeln när som helst.

    Brödrosten har även en upptiningsfunktion för att snabbt och effektivt tina upp fryst bröd. Detta är perfekt när du har bråttom på morgonen och behöver en snabb frukost. För att vara ännu mer praktisk har Smeg-brödrosten en extra brödlyftfunktion, vilket innebär att du enkelt kan ta ut brödskivorna utan att bränna dig.

    Effekt och storlek

    Denna Smeg-brödrost har en imponerande effekt på 2000 W, vilket ger snabb och effektiv rostning. Med sina generösa dimensioner på 330 mm i bredd, 330 mm i djup och 200 mm i höjd är brödrosten en praktisk och stilfull tillägg till ditt kök.

    Färg och material

    Du kan välja mellan olika färger och material för att matcha din köksinredning och personliga smak. Välj mellan vit, rostfri/krom, svart, aluminium, rosa, grön, grå/antracit, blå, röd, beige eller creme. Brödrostens högkvalitativa material gör den både robust och snygg på samma gång.

    Med Smeg - 50-talsstil - brödrost med 4 skivor röd tsf03rdeu får du en pålitlig och stilfull brödrost som kommer att vara en praktisk och elegant tillägg till ditt kök.

    Mått
    Vikt
    4,8 kg
    Djup
    330 mm
    Bredd
    330 mm
    Höjd
    200 mm
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Creme
    Specifikationer
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Stoppfunktion, Upptiningsfunktion, Extra brödlyft
    Antal brödskivor
    4 skivor
    Strömförsörjning
    Effekt
    2000 W

    16 Produkter från samma kategori: