Brödrostar

    Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu

    PRODUKTKOD: TSF02SSEU

    3 094,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 4 skivor
    • Effekt: 1500 W
    • Bredd: 394 mm
    • Djup: 195 mm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu

    Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu är en stilfull och praktisk brödrost som erbjuder en rad användbara funktioner. Med en elegant design i krom kommer denna brödrost att bli ett snyggt tillskott till ditt kök.

    Funktioner

    Denna brödrost har flera praktiska funktioner som gör att du kan rosta ditt bröd precis som du vill ha det. Den har en utdragbar smulbricka som enkelt kan tas bort och rengöras, vilket gör det lätt att hålla rent i brödrosten.

    En annan användbar funktion är stoppfunktionen som gör att du kan avbryta rostningen när som helst. Detta kan vara användbart om du märker att brödet blir för mörkt eller om du helt enkelt vill ha det lite ljusare.

    Brödrosten har också en upptiningsfunktion som gör det möjligt att rosta fryst bröd direkt från frysen. Detta sparar tid och gör det enkelt att få perfekt rostat bröd även när du har bråttom.

    Specifikationer

    Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu har en effekt på 1500 W vilket ger snabb och effektiv rostning av ditt bröd. Den rymmer 4 skivor bröd samtidigt, vilket är perfekt för stora familjer eller när du vill rosta bröd till flera personer samtidigt.

    Brödrosten finns i flera olika färger och material så att du kan hitta den som passar bäst i ditt kök. Du kan välja mellan färger som vit, svart, silver, rosa, grön, grå/Antracit, blå, röd, beige, gul, creme och brun. Oavsett din inredningsstil kommer du att kunna hitta en brödrost som passar perfekt.

    Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu väger 3,36 kg, vilket gör den stabil och robust. Den har även en platsbesparande design med måtten 394 mm i bredd, 195 mm i djup och 215 mm i höjd. Detta gör att den enkelt kan placeras på köksbänken utan att ta upp för mycket utrymme.

    För en brödrost som kombinerar stil, funktion och praktiska egenskaper är Smeg - brödrost med 4 skivor, krom tsf02sseu det perfekta valet för ditt kök.

    Mått
    Höjd
    215 mm
    Vikt
    3,36 kg
    Djup
    195 mm
    Bredd
    394 mm
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Gul, Creme, Brun, Koppar
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    4 skivor
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Stoppfunktion, Upptiningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    1500 W

    16 Produkter från samma kategori: