Brödrostar

    Morphy richards - evoke brödrost - vit, 2 skivor

    PRODUKTKOD: 224409

    901,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 2 skivor
    • Effekt: 850 W
    • Bredd: 290 mm
    • Djup: 184 mm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Morphy Richards - Evoke Brödrost - Vit, 2 skivor

    Ge ditt kök en stilren och funktionell uppdatering med Morphy Richards Evoke Brödrost. Med sin eleganta vita design och praktiska funktioner är denna brödrost perfekt för att ge dina morgonrutiner ett lyft.

    Design och mått

    Med sina mått på 290 mm i bredd, 184 mm i djup och 213 mm i höjd är Morphy Richards Evoke Brödrost kompakt nog för att passa i alla kök. Dess vita färg ger den en tidlös och elegant look som kompletterar olika inredningsstilar.

    Funktioner

    Den utdragbara smulbrickan gör rengöringen enkel och smidig. Tack vare stoppfunktionen kan du avbryta rostningsprocessen när som helst för att kontrollera brödets rostningsnivå. Den praktiska upptiningsfunktionen gör det möjligt att tina frysta brödskivor snabbt och enkelt.

    Effekt och kapacitet

    Med en effekt på 850 W är Morphy Richards Evoke Brödrost kraftfull nog för att rosta dina brödskivor jämnt och snabbt. Brödrosten har kapacitet för att rosta 2 skivor samtidigt, vilket sparar tid och gör den perfekt för hela familjen.

    Vikt

    Med en vikt på endast 1,46 kg är Morphy Richards Evoke Brödrost lätt och enkel att hantera. Du kan enkelt flytta den runt i köket efter behov och förvara den på ett bekvämt ställe när den inte används.

    Få en brödrost som inte bara ger dig perfekt rostade brödskivor, utan också utstrålar stil och elegans i ditt kök. Välj Morphy Richards Evoke Brödrost för att få både funktion och estetik i en och samma produkt.

    Mått
    Vikt
    1,46 kg
    Djup
    184 mm
    Bredd
    290 mm
    Höjd
    213 mm
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Creme, Brun
    Specifikationer
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Stoppfunktion, Upptiningsfunktion
    Antal brödskivor
    2 skivor
    Strömförsörjning
    Effekt
    850 W

    16 Produkter från samma kategori: