Brödrostar

    Wmf el - kitchenminis - toster long slot, grafitowy

    PRODUKTKOD: 414120041

    1 230,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Grå, Silver
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Effekt: 900.0 W
    • Bredd: 36.6 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    WMF el - Kitchenminis - Toster Long Slot, Grafitowy

    En elegant och funktionell brödrost

    WMF el - Kitchenminis - Toster Long Slot är en högkvalitativ brödrost som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin eleganta grafitgrå färg och silverdetaljer blir den en perfekt tillskott till ditt kök.

    Funktioner för enkel användning

    Den här brödrosten är utrustad med flera praktiska funktioner för att göra rostningen så enkel och smidig som möjligt. Med en effekt på 900W kan den snabbt och effektivt rosta dina brödskivor till perfektion.

    En av de användbara funktionerna är den extra långa slotten som rymmer två brödskivor samtidigt. Detta gör att du kan rosta större brödskivor som bagels eller ciabatta utan problem.

    Brödrosten har också en lyftfunktion som gör det lätt att ta upp brödskivorna när de är klara. Du behöver inte längre oroa dig för att bränna fingrarna när du försöker få ut de varma skivorna från tostern.

    Anpassa rostningsgraden efter dina önskemål

    Med den steglösa inställningen av rostningsgraden kan du enkelt välja hur ljust eller mörkt du vill ha ditt rostade bröd. Du kan anpassa rostningen efter dina önskemål och få precis den konsistens och färg du föredrar.

    Praktiska funktioner för flexibilitet

    WMF el - Kitchenminis - Toster Long Slot kommer också med praktiska funktioner som upptinings- och uppvärmningsfunktion. Du kan smidigt tina upp fryst bröd eller värma upp redan rostat bröd utan att riskera att det blir för hårt eller bränt.

    Brödrosten har också en löstagbar smulbricka, vilket gör det enkelt att rengöra den och hålla den i toppskick. Den har även en manuell stoppfunktion som gör att du kan avbryta rostningen när som helst.

    Med WMF el - Kitchenminis - Toster Long Slot får du en pålitlig och stilren brödrost som kommer att förgylla din frukost och ge dig perfekt rostat bröd varje gång.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Kitchenminis
    Märke
    WMF
    Mått
    Bredd
    36.6 cm
    Höjd
    15.6 cm
    Djup
    11.0 cm
    Design
    Färg
    Grå, Silver
    Specifikationer
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Svalt hölje, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Antal brödskivor
    2 st
    Strömförsörjning
    Effekt
    900.0 W

    16 Produkter från samma kategori: