Brödrostar

    Smeg - Brödrost med 2 skivor, vit matt tsf01whmeu

    PRODUKTKOD: TSF01WHMEU

    2 765,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Antal brödskivor: 2 skivor
    • Effekt: 950 W
    • Bredd: 310 mm
    • Djup: 195 mm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Medium (<10)

    Produktbeskrivning: Smeg - Brödrost med 2 skivor, vit matt tsf01whmeu

    Smeg - Brödrost med 2 skivor, vit matt tsf01whmeu är en stilren och funktionell brödrost som kommer att bli en praktisk och elegant tillägg i ditt kök. Med sin breda och kompakta design tar den upp minimalt med plats på din bänkskiva.

    Funktioner

    • Utdragbar smulbricka: Njut av en ren och smidig brödrost med den utdragbara smulbrickan. Du kan enkelt ta bort smulor och behålla köket rent och snyggt.
    • Stoppfunktion: Med stoppfunktionen kan du avbryta rostningsprocessen när som helst för att kontrollera brödfärgen eller för att ta ut brödet tidigare om du föredrar en lätt rostad skiva.
    • Upptiningsfunktion: Du kan enkelt tina upp fryst bröd eller bagels med hjälp av upptiningsfunktionen. Det sparar tid och ger dig möjlighet att njuta av nyrostat bröd när du vill.
    • Extra brödlyft: För att undvika att bränna dig när du tar ut de färdiga rostade skivorna har brödrosten en extra brödlyftsfunktion. Du kan enkelt höja brödskivorna för att enklare ta ut dem.

    Med en effekt på 950 W kan du vara säker på att din brödrost ger dig jämnt rostade skivor varje gång. Den har kapacitet att rosta upp till 2 skivor samtidigt, vilket är perfekt för att rosta frukostbröd till hela familjen snabbt och enkelt.

    Färg och material

    Denna brödrost finns tillgänglig i flera färger och material, inklusive vit, rostfri/krom, svart, silver, aluminium, rosa, grön, grå/antracit, blå, röd, beige, gul, creme och brun. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och stil.

    Med sin vikt på 2,39 kg är denna brödrost lätt att flytta och hantera. Det betyder att du kan enkelt förvara den när den inte används och ta fram den när du behöver den.

    Mått
    Vikt
    2,39 kg
    Djup
    195 mm
    Bredd
    310 mm
    Höjd
    198 mm
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Gul, Creme, Brun, Koppar
    Specifikationer
    Funktioner
    Utdragbar smulbricka, Stoppfunktion, Upptiningsfunktion, Extra brödlyft
    Antal brödskivor
    2 skivor
    Strömförsörjning
    Effekt
    950 W

    16 Produkter från samma kategori: