Brödrostar

    Smeg - brödrost med 4 skivor vit tsf03wheu

    PRODUKTKOD: TSF03WHEU

    3 012,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Beige, Blå, Grön, Rosa, Röd, Silver, Svart, Vit
    • Antal brödskivor: 4 skivor
    • Effekt: 2000.0 W
    • Bredd: 39.4 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - brödrost med 4 skivor vit tsf03wheu

    Produktbeskrivning

    Den eleganta och stilrena Smeg brödrosten är perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen. Med sin kapacitet på 4 skivor kan du snabbt och enkelt rosta bröd till hela familjen eller dina gäster.

    Färg och material

    Smeg brödrosten finns i en rad olika färger och material för att passa in i alla kök. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rosa, grönt, rött, beige, blått och mer. Du kan också välja mellan material som rostfritt stål, krom, aluminium och koppar.

    Design och storlek

    Med sina mått på 39.4 cm i bredd, 20.8 cm i djup och 21.5 cm i höjd är Smeg brödrosten kompakt och tar minimalt med plats på köksbänken. Dess stilrena design kommer att ge ditt kök en elegant och modern touch.

    Funktioner

    Smeg brödrosten är utrustad med en rad olika användbara funktioner. Bagel-funktionen ger dig möjlighet att rosta bröd på ena sidan medan den andra sidan enbart blir uppvärmd. Lyftfunktionen gör att du kan enkelt och säkert lyfta upp brödet utan att riskera att bränna dig. Rostningsgraden kan ställas in steglöst så att du kan få brödet precis som du vill ha det. Dessutom har brödrosten både en upptiningsfunktion och en uppvärmningsfunktion för att göra ditt bröd ännu läckrare.

    Praktiska detaljer

    Smeg brödrosten är utrustad med en löstagbar smulbricka, vilket gör det enkelt att rengöra brödrosten. Dess vikt på 3.8 kg gör den stabil och robust under användning.

    Framställd av kvalitetsmärket Smeg, är denna brödrost både funktionell och stilfull. Välj din favoritfärg och njut av läckert rostat bröd varje dag!

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TSF03
    Märke
    Smeg
    Mått
    Vikt
    3.8 kg
    Djup
    20.8 cm
    Bredd
    39.4 cm
    Höjd
    21.5 cm
    Design
    Färg
    Beige, Blå, Grön, Rosa, Röd, Silver, Svart, Vit
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Gul, Creme, Brun, Koppar
    Specifikationer
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Antal brödskivor
    4 skivor
    Strömförsörjning
    Effekt
    2000.0 W

    16 Produkter från samma kategori: