Brödrostar

    Morphy richards - accenter - toster czarny

    PRODUKTKOD: 222013

    741,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Blå, Svart, Vit
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Effekt: 940.0 W
    • Bredd: 17.0 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003 - Toster

    Färgalternativ

    Denna Morphy Richards Special Edition Accents toster finns tillgänglig i tre olika färgalternativ: Blå, Svart och Vit. Oavsett vilken färg du väljer kommer den att bli en stilfull och modern tillägg till ditt kök.

    Kompakt design

    Denna toster har en perfekt kompakt design med måtten 17.0 cm i bredd, 26.0 cm i djup och 20.0 cm i höjd. Det gör att den tar minimalt med plats på din köksbänk och kan enkelt förvaras när den inte används.

    Hög effekt

    Med en effekt på 940.0 W kommer denna toster snabbt och effektivt rosta dina brödskivor. Du behöver inte vänta länge för att njuta av en perfekt rostad frukost.

    Utmärkt kapacitet

    Med plats för upp till 2 brödskivor samtidigt kan du enkelt förbereda frukost till hela familjen eller dina gäster. Inga fler väntetider eller behov av att rosta bröd i omgångar.

    Praktiska funktioner

    Denna Morphy Richards toster är utrustad med flera praktiska funktioner. Den har en justerbar bredd som gör att den kan rymma brödskivor av olika storlekar. Dessutom har den en lyftfunktion som gör det lätt att ta ut brödskivorna utan att riskera att bränna dig. Tostern har även en löstagbar smulbricka för enkel rengöring samt en manuell stoppfunktion om du vill avbryta rostningen. Dessutom kan du ställa in rostningsgraden precis som du vill, tack vare den steglösa inställningen. För extra bekvämlighet har tostern även en uppvärmningsfunktion som gör att du kan värma upp redan rostade brödskivor.

    Modern och snygg

    Med sin eleganta design och utmärkta funktionalitet är Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003 en toster som inte bara är praktisk, utan också tilltalande för ögat. Detta är en produkt som inte bara rostar dina brödskivor, utan också ger en touch av stil till ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003
    Märke
    Morphy Richards
    Mått
    Bredd
    17.0 cm
    Höjd
    20.0 cm
    Djup
    26.0 cm
    Design
    Färg
    Blå, Svart, Vit
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    2 st
    Egenskaper
    Justerbar bredd, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Svalt hölje, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    940.0 W

    16 Produkter från samma kategori: