Brödrostar

    Wmf el - stelio - brödrost med 2 skivor, silver

    PRODUKTKOD: 414010012

    896,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Rostfritt stål
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Effekt: 900.0 W
    • Bredd: 32.0 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: WMF Stelio Brödrost med 2 skivor

    WMF Stelio Brödrost är den perfekta kompakta brödrosten för att rosta dina favoritbrödskivor på morgonen. Med sin eleganta design i silverfärgad rostfritt stål kommer den att passa perfekt in i vilket kök som helst. Med en effekt på 900 W rostar den dina brödskivor snabbt och jämnt för en perfekt krispig yta varje gång.

    Egenskaper:

    Bagel-funktion: Med den praktiska bagel-funktionen kan du rosta bagels perfekt. Den rostar brödet på insidan och värmer upp utsidan för en krispig och saftig bagel.

    Lyftfunktion: Brödrosten har en praktisk liftfunktion som gör att du enkelt kan lyfta upp brödet utan att riskera att bränna dig.

    Löstagbar smulbricka: För enkel rengöring har brödrosten en löstagbar smulbricka som fångar upp smulor och gör det lätt att hålla rent och snyggt.

    Manuell stoppfunktion: Med den manuella stoppfunktionen kan du enkelt avbryta rostningen när som helst om du vill ha ljusare eller mörkare rostning.

    Steglös inställning av rostningsgraden: Du kan enkelt välja den önskade rostningsgraden genom att justera vridknappen steglöst. På så sätt kan du få brödet precis så ljust eller mörkt som du föredrar.

    Upptiningsfunktion: Brödrosten har en praktisk upptiningsfunktion som gör det möjligt att snabbt tina upp fryst bröd innan rostning.

    Uppvärmningsfunktion: Om du har rostat brödet men inte omedelbart äter det, kan du använda den praktiska uppvärmningsfunktionen för att hålla brödet varmt tills du är redo att äta.

    Med WMF Stelio Brödrost med 2 skivor kan du njuta av perfekt rostade brödskivor varje dag på ett bekvämt och stilfullt sätt.

    Produkt
    Modellnamn
    WMF Stelio
    Märke
    WMF
    Mått
    Bredd
    32.0 cm
    Vikt
    1.44 kg
    Höjd
    27.5 cm
    Djup
    20.0 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    2 st
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    900.0 W

    16 Produkter från samma kategori: