Brödrostar

    Morphy richards - accenter - rosegold srebny

    PRODUKTKOD: 222017

    791,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Blå, Svart, Vit
    • Antal brödskivor: 2 st
    • Effekt: 940.0 W
    • Bredd: 17.0 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Produktbeskrivning:

    Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003 - Elegant och praktisk brödrost

    Den eleganta och praktiska Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003-brödrosten är perfekt för att rosta dina favoritbrödskivor på ett snabbt och enkelt sätt. Med sin snygga roseguldiga och silverfärgade design blir den en stilfull och funktionell tillskott till ditt kök.

    Justerbar bredd och lyftfunktion för perfekt rostning

    Brödrosten har en justerbar bredd som gör det möjligt att rosta olika storlekar på brödskivor. Du kan rosta både tjocka och tunna skivor utan problem. Dessutom har den en praktisk lyftfunktion som gör det enkelt att lyfta upp brödskivorna utan att riskera brännskador.

    Löstagbar smulbricka och manuell stoppfunktion för enkel rengöring

    För att underlätta rengöringen är brödrosten utrustad med en löstagbar smulbricka som samlar upp smulor och brödrester. Du kan enkelt ta bort brickan och rengöra den. Dessutom har den en manuell stoppfunktion som gör att du kan avbryta rostningen när som helst.

    Steglös inställning av rostningsgraden och uppvärmningsfunktion

    Med den steglösa inställningen av rostningsgraden kan du välja precis hur mycket du vill rosta dina brödskivor. Du kan få dem lätta rostade eller välrostade, allt efter dina preferenser. Dessutom har brödrosten en praktisk uppvärmningsfunktion som gör det möjligt att värma upp redan rostade brödskivor utan att riskera att de bränns.

    Svalt hölje för säker användning

    För att säkerställa en säker användning är brödrosten utrustad med ett svalt hölje. Detta gör att du kan hantera brödrosten utan att riskera att bränna dig. Du kan tryggt använda den även om du har små barn i närheten.

    Sammanfattningsvis är Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003 en stilfull och bekväm brödrost med flera användbara funktioner. Med sin justerbara bredd, lyftfunktion, löstagbar smulbricka, manuell stoppfunktion, steglösa inställning av rostningsgraden, uppvärmningsfunktion och svalt hölje kommer den att göra rostningen av dina favoritbrödskivor till en enkel och angenäm upplevelse.

    Produkt
    Modellnamn
    Morphy Richards Special Edition Accents Azure 222003
    Märke
    Morphy Richards
    Mått
    Bredd
    17.0 cm
    Höjd
    20.0 cm
    Djup
    26.0 cm
    Design
    Färg
    Blå, Svart, Vit
    Specifikationer
    Egenskaper
    Justerbar bredd, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Svalt hölje, Uppvärmningsfunktion
    Antal brödskivor
    2 st
    Strömförsörjning
    Effekt
    940.0 W

    16 Produkter från samma kategori: