Brödrostar

    Smeg - 4 skivor krom brödrost tsf03sseu

    PRODUKTKOD: TSF03SSEU

    3 286,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Brödrostar
    • Färg: Beige, Blå, Grön, Rosa, Röd, Silver, Svart, Vit
    • Antal brödskivor: 4 skivor
    • Effekt: 2000.0 W
    • Bredd: 39.4 cm

    Slut på lagret!

    Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

    Smeg - 4 skivor krom brödrost tsf03sseu

    Den eleganta Smeg 4-skiviga krombrödrosten tsf03sseu är en perfekt komplettering till ditt kök. Med sin stilrena design och högkvalitativa material är den inte bara praktisk utan också en visuell fröjd för ögonen. Välj mellan en rad olika färger, inklusive beige, blå, grön, rosa, röd, silver, svart och vit, för att matcha din köksinredning.

    Funktioner

    Denna brödrost har en rad funktioner som gör den både användarvänlig och mångsidig. Den har en kapacitet på 4 skivor bröd samtidigt, vilket gör den idealisk för hela familjen eller när du har gäster. Dessutom kan du enkelt justera rostningsgraden steglöst, från lätt till välstekt, för att passa dina preferenser.

    En av de praktiska funktionerna är den inbyggda bagelfunktionen, som gör det möjligt att rosta bagels på ett perfekt sätt. Det finns också en upptiningsfunktion för att snabbt och enkelt tina upp fryst bröd, samt en uppvärmningsfunktion för att hålla rostat bröd varmt innan servering.

    Smeg TSF03 har även en lyftfunktion, vilket gör det enkelt att ta ut brödet ur brödrosten utan att riskera att bränna fingrarna. Den har också en löstagbar smulbricka, vilket underlättar rengöringen efter användning.

    Snygg och praktisk design

    Smeg tsf03sseu brödrosten är tillverkad av högkvalitativt material och har en slät och elegant yta. Den är kompakt med måtten 39.4 cm i bredd, 20.8 cm i djup och 21.5 cm i höjd. Med sin vikt på 3.8 kg är den lätt att hantera och flytta vid behov.

    Välj en färg som passar dig och ditt kök, som vit, rostfri/krom, svart, silver, aluminium, rosa, grön, grå/antracit, blå, röd, beige, gul, creme eller brun. Oavsett vilken färg du väljer kommer Smeg TSF03 att bli en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

    Eftersom Smeg är ett välkänt och pålitligt märke kan du vara säker på att brödrosten är av högsta kvalitet och kommer att hålla länge. Så njut av härligt rostat bröd varje morgon med hjälp av Smeg - 4 skivor krom brödrost tsf03sseu.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg TSF03
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    21.5 cm
    Vikt
    3.8 kg
    Bredd
    39.4 cm
    Djup
    20.8 cm
    Design
    Färg/material
    Vit, Rostfri/krom, Svart, Silver, Aluminium, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Blå, Röd, Beige, Gul, Creme, Brun, Koppar
    Färg
    Beige, Blå, Grön, Rosa, Röd, Silver, Svart, Vit
    Specifikationer
    Antal brödskivor
    4 skivor
    Egenskaper
    Bagel-funktion, Lyftfunktion, Löstagbar smulbricka, Manuell stoppfunktion, Steglös inställning av rostningsgraden, Upptiningsfunktion, Uppvärmningsfunktion
    Strömförsörjning
    Effekt
    2000.0 W

    16 Produkter från samma kategori: