Värme/Vakum-låda

    Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n

    PRODUKTKOD: CPR915N

    10 709,00 kr
    Inkl. moms
    Lådan för uppvärmning, höjd: 14 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning: Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n

    Allmän information

    Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n är en elegant och praktisk lösning för att hålla dina maträtter varma. Med sin svarta färg och stilrena design passar den perfekt in i Smegs victoria-serie. Den är utformad för att passa standardmåtten för en 60 cm bred ugn och är kompatibel med olika typer av vitvaror. Med denna grytvärmelåda kan du enkelt och bekvämt hålla dina maträtter varma tills de serveras.

    Design och mått

    Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n har en elegant och tidlös design som kompletterar din köksinredning. Den kommer i en svart färg som ger en sofistikerad touch till ditt kök. Med måtten 59.7 cm i bredd, 51.7 cm i djup och 128.0 cm i höjd är den tillräckligt kompakt för att passa in i de flesta kök.

    Funktioner

    Denna grytvärmelåda har flera innovativa funktioner som gör den användarvänlig och praktisk att använda. Den har en värmelampa som säkerställer att dina maträtter förblir varma utan att tappa i kvalitet. Du kan enkelt justera temperaturen för att passa dina behov. Dessutom har den en timerfunktion som gör det möjligt att ställa in önskad tid för att hålla maten varm.

    Användning och installation

    Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n är enkel att använda och installera. Den passar perfekt till en 60 cm bred ugn och kan enkelt integreras i ditt kök. Du kan placera den under ugnens botten eller installera den separat. Dessutom är den enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk och hållbar lösning för ditt kök.

    Sammanfattningsvis är Smeg - victoria - grytvärmelåda cpr915n en stilren och funktionell produkt som ger dig möjlighet att hålla dina maträtter varma och färska tills de serveras. Med sin eleganta design och smarta funktioner är den ett perfekt komplement till ditt kök. Installera den enkelt bredvid din ugn för en smidig och bekväm matlagningserfarenhet.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg CPR915N
    Mått
    Bredd
    59.7 cm
    Djup
    51.7 cm
    Höjd
    128.0 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Vitvarutillbehör
    Värmelåda
    Passar till vitvara
    Ugn

    16 Produkter från samma kategori: