Värme/Vakum-låda

    Smeg - classica - värmelåda cpr315x

    PRODUKTKOD: CPR315X

    10 709,00 kr
    Inkl. moms
    Lådan för uppvärmning, höjd: 14 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Classica - Värmelåda CPR315X

    Den eleganta och praktiska Smeg Classica värmelåda CPR315X är det perfekta tillbehöret till din ugn. Den är tillverkad i rostfritt stål och har en snygg grå färg som passar in i vilket kök som helst.

    Funktioner och specifikationer:

    Storlek

    Med en höjd på 15.0 cm är Smeg värmelåda CPR315X perfekt för att hålla dina maträtter varma innan servering. Den är tillräckligt rymlig för att rymma flera tallrikar eller andra matförpackningar.

    Material

    Smeg värmelåda CPR315X är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den en elegant och hållbar design. Den är enkel att rengöra och kommer att hålla sig i gott skick under lång tid.

    Vikt

    Med en vikt på 14.0 kg är Smeg värmelåda CPR315X lätt att hantera och flytta vid behov. Du kan enkelt placera den bredvid din ugn för enkel åtkomst.

    Användning

    Smeg värmelåda CPR315X är speciellt utformad för att passa till din ugn. Du kan enkelt installera den bredvid ugnen för att hålla dina maträtter varma medan du förbereder resten av måltiden.

    Med Smeg Classica värmelåda CPR315X kan du enkelt se till att din mat inte blir kall innan den serveras. Den är perfekt för middagsbjudningar, fester eller andra tillfällen när du har mycket mat att hålla varm.

    Så om du vill ha en elegant och praktisk värmelåda, är Smeg Classica värmelåda CPR315X det perfekta valet för dig. Du kan vara säker på att din mat kommer att förbli varm och utsökt fram till serveringen med den här pålitliga apparaten från Smeg.

    Produkt
    Märke
    Smeg
    Modellnamn
    Smeg Warming Drawers CPR315X
    Mått
    Vikt
    14.0 kg
    Höjd
    15.0 cm
    Design
    Färg
    Grå
    Specifikationer
    Material
    Rostfritt stål
    Vitvarutillbehör
    Värmelåda
    Passar till vitvara
    Ugn

    16 Produkter från samma kategori: