Värme/Vakum-låda

    Smeg - linea - lådan för uppvärmning av grytor cpr115n

    PRODUKTKOD: CPR115N

    10 051,00 kr
    Inkl. moms
    Värmelåda, höjd: 14 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg Warming Drawer CPR115N - Den perfekta tillägget till ditt kök

    Du behöver inte längre oroa dig för att maten ska bli kall med Smeg Warming Drawer CPR115N. Denna smidiga och eleganta värmelåda är den perfekta tillägget till ditt kök, oavsett om du är en professionell kock eller bara älskar att laga mat.

    Färg och design

    Smeg Warming Drawer CPR115N är svart i färgen vilket ger den en elegant och stilren look. Dess kompakta design på 59.7 cm i bredd, 54.2 cm i djup och 13.6 cm i höjd gör den lätt att installera i ditt kök utan att ta upp för mycket utrymme.

    Funktioner

    Med en belastning på upp till 15.0 kg kan Smeg Warming Drawer CPR115N värma upp grytor, tallrikar och mat så att de håller sig varma tills det är dags att servera dem. Du kan enkelt ställa in önskad temperatur och välja mellan olika värmelägen för att anpassa värmen efter dina behov.

    Kompatibilitet

    Smeg Warming Drawer CPR115N är speciellt utformad för att passa perfekt med din ugn. Du kan enkelt placera den bredvid ugnen för en enhetlig och elegant look i ditt kök. Den fungerar smidigt som ett tillbehör till din vitvara, vilket gör det enkelt att värma upp maten samtidigt som den håller sig i perfekt temperatur.

    Sammanfattning

    Smeg Warming Drawer CPR115N är den ultimata lösningen för att hålla din mat varm och färdig att servera när du behöver det. Med en snygg svart design och praktiska funktioner är den perfekt för alla köksentusiaster. Utnyttja dess kompatibilitet med din ugn och njut av varm och välsmakande mat när du vill.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg Warming Drawer CPR115N
    Märke
    Smeg
    Mått
    Breddstandard
    60 cm
    Djup
    54.2 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Höjd
    13.6 cm
    Design
    Färg
    Svart
    Specifikationer
    Passar till vitvara
    Ugn
    Belastning (max)
    15.0 kg
    Vitvarutillbehör
    Värmelåda

    16 Produkter från samma kategori: