Värme/Vakum-låda

    Smeg - victoria - värmelåda cpr915x

    PRODUKTKOD: CPR915X

    10 709,00 kr
    Inkl. moms
    Lådan för uppvärmning, höjd: 14 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg Victoria Värmelåda CPR915X

    Ge ditt kök en touch av klassisk elegans och funktionalitet med Smeg Victoria Värmelåda CPR915X. Denna värmelåda är tillverkad av rostfritt stål och har en bred på 52,1 cm, djup på 59,7 cm och höjd på 13,5 cm. Den är speciellt designad för att passa perfekt till ugnar och är kompatibel med en breddstandard på 60 cm.

    Elegant och robust design

    Smeg Victoria Värmelåda CPR915X är tillverkad av rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och elegant design. Den kommer att smälta sömlöst in i ditt kök och ge det en tidlös charm. Med sina mått och kompakta storlek är den en perfekt komplettering till din ugn.

    Funktionell och praktisk

    Med Smeg Victoria Värmelåda CPR915X kan du enkelt hålla dina maträtter varma och redo att serveras när gästerna kommer. Du kan använda värmelådan för att hålla maten varm under en längre tid utan att den torkar ut. Den är perfekt för fester, middagar och bufféer, där du vill hålla maten på rätt temperatur tills den ska serveras.

    Enkel att använda

    Att använda Smeg Victoria Värmelåda CPR915X är enkelt och bekvämt. Den har en intuitiv kontrollpanel som gör det lätt att ställa in och justera temperaturen. Du kan enkelt välja önskad temperatur och hålla koll på den med hjälp av den tydliga digitala displayen.

    Förbättra din matlagning

    Denna värmelåda från Smeg kommer att förbättra din matlagning genom att hjälpa dig att hålla dina rätter på rätt temperatur och serveringsklara. Med Smeg Victoria Värmelåda CPR915X kan du vara säker på att varje maträtt serveras på den perfekta temperaturen, så att dina gäster kan njuta av en fantastisk middagsupplevelse.

    Sammanfattningsvis erbjuder Smeg Victoria Värmelåda CPR915X en elegant design, praktisk funktion och enkel användning. Den är det perfekta tillbehöret till din ugn och kommer att förbättra din matlagning och servering. Beställ din Smeg Victoria Värmelåda CPR915X idag och njut av professionell matlagning i ditt eget kök!

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg CPR915X
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    13.5 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Vikt
    14.0 kg
    Bredd
    52.1 cm
    Djup
    59.7 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Vitvarutillbehör
    Värmelåda
    Passar till vitvara
    Ugn

    16 Produkter från samma kategori: