Värme/Vakum-låda

    Electrolux - värmelåda kbd4x

    PRODUKTKOD: KBD4X

    5 773,00 kr
    Inkl. moms
    Värmelådan i 900-serien för att hålla maten varm, värma upp måltider och värma tallrikar, kapacitet: max. 6 uppsättningar, yta i rostfritt stål med Antifingerprint-beläggning. Med vår värmelåda kan du försiktigt tina upp mat för bästa möjliga matlagningsresultat. Till skillnad från en mikrovågsugn bevarar den milda värmen smaken och konsistensen hos dina produkter så att de smakar som de gjorde innan de frystes in. Grundläggande tekniska data Bredd: 56 cm Höjd: 14 cm Djup: 55 cm Kapacitet [l]: max. 6 uppsättningar, beroende på maträtternas storlek.

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Electrolux Värmelåda inb. 140x560x550 mm KBD4X rostfri

    Översikt

    Electrolux Värmelåda KBD4X är en elegant och praktisk lösning för att hålla maten varm tills den serveras. Denna värmelåda är designad för att passa perfekt med din Electrolux-ugn och tillför både stil och funktionalitet till ditt kök.

    Funktioner

    • Rostfri design: Värmelådan har en snygg och hållbar rostfri yta som passar bra med din övriga vitvaru inredning.
    • Generös kapacitet: Med en intern kapacitet på 140x560x550 mm kan denna värmelåda rymma en stor mängd mat, vilket gör det till en idealisk lösning för middagsbjudningar och större sammankomster.
    • Enkel användning: Värmelådan är utrustad med intuitiva kontroller som gör det enkelt att justera temperaturen och hela processen är mycket användarvänlig.
    • Konstant värme: Lådans isoleringsfunktion håller maten varm och förhindrar att den svalnar. Den har en konstant temperatur som garanterar att maten håller sig fräsch och värmande tills den serveras.
    • Mångsidig användning: Denna värmelåda är idealisk för att hålla mat varm, men kan också användas för förmjukning av smör, smältning av choklad eller för att hålla tallrikar varma innan servering.

    Användarvänlighet

    Electrolux Värmelåda KBD4X är enkel att använda och underlättar din matlagningsprocess. Den har en stilren design och kommer att öka funktionaliteten och elegansen i ditt kök. Med denna värmelåda kan du vara säker på att din mat håller sig varm och smakrik ända tills den serveras.Denna produkt är ett utmärkt tillskott till ditt kök och kommer att göra dina matlagningsupplevelser ännu bättre. Infoga Electrolux Värmelåda KBD4X i din köksinredning och njut av varm och välsmakande mat vid varje måltid.
    Produkt
    Märke
    Electrolux
    Modellnamn
    Electrolux Värmelåda inb. 140x560x550 mm KBD4X rostfri
    Specifikationer
    Passar till vitvara
    Ugn

    16 Produkter från samma kategori: