Värme/Vakum-låda

    Smeg - classica - vakuumförpackningslåda cpv315x

    PRODUKTKOD: CPV315X

    41 967,00 kr
    Inkl. moms
    Vakuumförpackningslåda, höjd: 13,6 cm

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Smeg - Classica - Vakuumförpackningslåda CPV315X

    Designad och tillverkad av Smeg

    Smeg är en välkänd och pålitlig tillverkare av kvalitativa vitvaror, och deras Classica-serie är känd för att erbjuda både stil och funktion. Vakuumförpackningslådan CPV315X är inget undantag från detta, och den kommer definitivt att bli en praktisk och elegant tillägg i ditt kök.

    Robust rostfritt stålkonstruktion

    Denna vakuumförpackningslåda är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Den är inte bara tålig mot repor och stötar, utan också enkel att rengöra och upprätthålla. Den kommer definitivt att hålla länge och se vacker ut i ditt kök.

    Rymmer allt du behöver

    Med sina generösa dimensioner på 59,7 cm i bredd, 53,8 cm i djup och 13,5 cm i höjd, har denna vakuumförpackningslåda gott om plats för att rymma alla dina förpackningar. Oavsett om du vill förvara kött, fisk, grönsaker eller andra livsmedel, kan du vara säker på att dina förråd kommer att hålla sig fräscha och skyddade från luft och fuktighet.

    Enkel att använda

    Smeg Classica - vakuumförpackningslåda CPV315X är enkel att använda med sina intuitiva kontroller. Du kan snabbt och enkelt vakuumförpacka dina livsmedel med hjälp av några enkla knapptryckningar. Detta gör det inte bara bekvämt, utan också tidsbesparande.

    Perfekt komplement till din ugn

    Denna vakuumförpackningslåda är speciellt utformad för att passa perfekt till din ugn. Du kan enkelt placera den bredvid din ugn för smidig åtkomst till både din ugn och förvarade livsmedel. Det ger en snygg och enhetlig look till ditt kök och ger dig också ett praktiskt sätt att organisera din mat.

    Fånga in smaker och förläng hållbarheten

    Vakuumförpackning är ett effektivt sätt att förlänga hållbarheten på dina livsmedel och bevara deras smak och kvalitet under längre tid. Med Smeg Classica - vakuumförpackningslåda CPV315X kan du vara säker på att dina matvaror förvaras på bästa sätt, vilket hjälper dig att minska matsvinn och spara pengar.

    Sammanfattningsvis är Smeg Classica - vakuumförpackningslåda CPV315X en utmärkt investering för alla som vill ha en pålitlig och stilren enhet för att förvara sina livsmedel. Med sin högkvalitativa design, enkel användning och förmåga att förlänga hållbarheten på dina matvaror, kommer den definitivt att bli ett ovärderligt verktyg i ditt kök.

    Produkt
    Modellnamn
    Smeg Värmelåda CPV315X
    Märke
    Smeg
    Mått
    Höjd
    13.5 cm
    Djup
    53.8 cm
    Breddstandard
    60 cm
    Bredd
    59.7 cm
    Vikt
    15.0 kg
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Belastning (max)
    85.0 kg
    Vitvarutillbehör
    Värmelåda
    Material
    Rostfritt stål
    Passar till vitvara
    Ugn
    Strömförsörjning
    Spänning
    230 V

    16 Produkter från samma kategori: