Vägghängda Kökflekt

    Gorenje WHI949EXBG Vertikal väggmonterad fläkt

    PRODUKTKOD: WHI949EXBG

    3 060,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Djup: 33.5 cm
    • Höjd (max): 70.5 cm
    • Bredd: 90.0 cm
    • Egenskaper: Belysning
    • Hastighet: 3

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Gorenje WHI949EXBG Vertikal väggmonterad fläkt

    Med Gorenje WHI949EXBG, en vertikal väggmonterad fläkt, kan du skapa en modern och elegant atmosfär i ditt kök med dess stilrena rostfria ståldesign. Denna fläkt är perfekt för kök som är 90 cm breda och ger dig enastående prestanda och funktioner för att hålla luften fräsch och ren.

    Egenskaper

    Fläkten har en bredd på 90.0 cm och en djup på 33.5 cm, vilket gör den till en idealisk passform för de flesta köksytor. Med en ljudnivå på endast 63.0 dB kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du lagar mat. Den har en effekt på 183 W för att säkerställa att den klarar av att hantera alla typer av matlagning.

    Gorenje WHI949EXBG kommer med en standardbredd på 90 cm, vilket gör den kompatibel med de flesta kökslayouter. Den fungerar på en spänning av 220 V, 230 V och 240 V för att passa olika elkällor. Med en vikt på endast 14.6 kg är den enkel att installera och hänga på väggen.

    Belysning och kapacitet

    En av de ledande egenskaperna hos denna fläkt är dess belysningsfunktion. Den levereras med belysning som ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ditt köksarbete. Du behöver inte längre oroa dig för att laga mat i mörker.

    Gorenje WHI949EXBG har också en imponerande kapacitet på 374 m3/h, vilket innebär att den effektivt kan suga ut luft och ånga från ditt kök. Med tre olika hastigheter kan du justera fläktens intensitet efter dina behov och matlagning.

    Energiklass och installation

    Gorenje WHI949EXBG har en energiklass B, vilket betyder att den är energieffektiv och sparar dig pengar på elräkningen. Det är bra för både miljön och din plånbok.

    Installationen av denna fläkt är enkel och smidig. Den är utrustad med en enkel och intuitiv installationsprocess, så att du snabbt kan njuta av alla fördelar som den erbjuder.

    Sammanfattningsvis är Gorenje WHI949EXBG en praktisk och elegant vertikal väggmonterad fläkt med enastående prestanda och funktioner. Den ger ljus och klar belysning i ditt kök samtidigt som den effektivt suger ut ånga och lukt från matlagning. Med sin stilrena rostfria ståldesign är den en perfekt passform för moderna kök.

    Produkt
    Produkttyp
    Vägghängd köksfläkt
    Modellnamn
    Gorenje WHI949EXBG 90cm, Rostfritt stål
    Märke
    Gorenje
    Mått
    Höjd (max)
    70.5 cm
    Höjd (min)
    57.5 cm
    Breddstandard
    90cm
    Vikt
    14.6 kg
    Bredd
    90.0 cm
    Djup
    33.5 cm
    Design
    Färg
    Rostfritt stål
    Specifikationer
    Egenskaper
    Belysning
    Intern motor
    Nej
    Hastighet
    3
    Ljudnivå
    63.0 dB
    Kapacitet m3/h
    374
    Strömförsörjning
    Energiklass
    B
    Effekt
    183 W
    Spänning
    220 V, 230 V, 240 V

    16 Produkter från samma kategori: