Vägghängda Kökflekt

    Franke - smart flat - väggmonterad spisfläkt vit glas - fsfl 905 wh

    PRODUKTKOD: 330.0489.614

    7 186,00 kr
    Inkl. moms
    • Typ: Vägghängda Kökflekt
    • Justerbar hastighet/motstånd: Nej
    • Breddstandard: 90 cm
    • Med motor: Nej

    Frakt: Gratis!

    Leveranstid: 4-9 dagar

    Produkt I lager! Stor (>10)

    Produktbeskrivning

    Introducerar Franke - smart flat - väggmonterad spisfläkt vit glas - fsfl 905 wh. Denna eleganta och stilrena spisfläkt är designad för att ge en perfekt kombination av funktionalitet och estetik till ditt kök. Med sin vita glasfinish är den en perfekt passform för de flesta köksinredningar.

    Justerbar hastighet/motstånd

    Denna spisfläkt har en imponerande funktion av justerbar hastighet/motstånd. Detta innebär att du kan enkelt anpassa fläktens effekt efter dina behov och matlagningssituationer. Oavsett om du behöver en hög hastighet för att avlägsna starka matos eller en lägre hastighet för att bara rensa luften, kan du enkelt justera fläkten för att passa.

    Breddstandard

    Med en breddstandard på 90 cm, är denna spisfläkt perfekt för de flesta standardstorlekar på spisar och köksöar. Du behöver inte oroa dig för att det inte ska passa eller se fel ut i ditt kök. Franke - smart flat - väggmonterad spisfläkt vit glas - fsfl 905 wh är utformad för att passa sömlöst in i ditt kök.

    Med motor

    Den här modellen av Franke - smart flat - väggmonterad spisfläkt kommer med en motor inkluderad. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att köpa eller installera en separat motor. Fläkten är redo att användas direkt ur förpackningen, vilket sparar både tid och pengar.

    Sammanfattningsvis är Franke - smart flat - väggmonterad spisfläkt vit glas - fsfl 905 wh en toppmodern och mycket användbar köksapparat. Med sina olika funktioner, som justerbar hastighet/motstånd och medföljande motor, är denna spisfläkt det perfekta valet för att hålla ditt kök rent, fräscht och fritt från oönskade lukter och ångor.

    Mått
    Breddstandard
    90 cm
    Specifikationer
    Med motor
    Nej
    Justerbar hastighet/motstånd
    Nej

    16 Produkter från samma kategori: